Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

ΑΜΕΛ: Μεταβολές δρομολογίων λόγω προετοιμασιών έναρξης λειτουργίας του σταθμού ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

0 σχόλια

Λόγω εργασιών για το άνοιγμα του σταθμού Αγία Παρασκευή, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010, από 23:00 έως λήξη κυκλοφορίας, δεν θα εκτελούνται δρομολόγια στο τμήμα Εθνική Άμυνα-Αεροδρόμιο.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο τμήμα Εθνική Άμυνα-Δουκ. Πλακεντίας θα υπάρχει δρομολόγηση λεωφορείων (Γραμμή EXPRESS X5) της ΕΘΕΛ μέχρι τις 00:30.

Επιβάτες με προορισμό το Αεροδρόμιο μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ95 από Σύνταγμα / Εθνική Άμυνα ή Χ97 από Δάφνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΥΡΜΟΙ πριν τη διακοπή λειτουργίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/12/2010

Από ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ προς ΑΙΓΑΛΕΩ

22:05

Από ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ προς ΑΙΓΑΛΕΩ

22:47

Από ΑΙΓΑΛΕΩ προς ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

21:27

Από ΣΥΝΤΑΓΜΑ προς ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

21:35

Από ΑΙΓΑΛΕΩ προς ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

22:30

Από ΕΘΝ.ΑΜΥΝΑ προς ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

22:40

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/12/2010

Από ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ προς ΑΙΓΑΛΕΩ

22:05

Από ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ προς ΑΙΓΑΛΕΩ

22:47

Από ΑΙΓΑΛΕΩ προς ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

21:22

Από ΣΥΝΤΑΓΜΑ προς ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

21:35

Από ΑΙΓΑΛΕΩ προς ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

22:27

Από ΕΘΝ.ΑΜΥΝΑ προς ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

22:440 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget