Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: Αισθητική αναβάθμιση της Πλ. Δημοκρατίας Περιστερίου

0 σχόλια
Η Αττικό Μετρό ΑΕ, συνεχίζοντας την προσπάθειά της να πραγματοποιεί σημαντικές αναπλάσεις στους χώρους όπου είχαν προηγουμένως εγκατασταθεί εργοτάξια του Μετρό, παρέδωσε σήμερα στους πολίτες του Δήμου Περιστερίου την πλατεία Δημοκρατίας.

Η πλατεία, στην νέα της ενοποιημένη μορφή (κατά το παρελθόν ήταν δύο πλατείες που τέμνονταν από την οδό Παναγή Τσαλδάρη), καλύπτει μια έκταση 9 στρεμμάτων με χώρους πρασίνου και κοσμείται από την καλλιτεχνική δημιουργία του κ. Μουστάκα. Επίσης, ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της νέας πλατείας είναι ο μεγάλος γυάλινος θόλος που επιτρέπει στο φυσικό φως να προσεγγίσει τα δύο επίπεδα του Σταθμού Μετρό ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Κατά την μικρή τελετή παράδοσης, ο κ. Χρήστος Τσίτουρας, Πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. τόνισε ότι : «από σήμερα οι κάτοικοι του Περιστερίου θα διαθέτουν μια πλατεία στολίδι για την ευρύτερη περιοχή, μια μικρή όαση πρασίνου και έναν χώρο περιπάτου για όλες τις οικογένειες. Μέσα στο 2011, οι κάτοικοι των δυτικών προαστίων θα έχουν 3 νέους σταθμούς Μετρό, στο Περιστέρι, στην Ανθούπολη και στο Χαϊδάρι, προκειμένου με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους στο Λεκανοπέδιο Αττικής.»

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης ευχαρίστησε την Αττικό Μετρό ΑΕ για την συμβολή της στην ουσιαστική αναβάθμιση του Δήμου Περιστερίου, τόσο με την κατασκευή των Σταθμών Άγιος Αντώνιος, Περιστέρι και Ανθούπολη, όσο και με τις σημαντικές αναπλάσεις κατά μήκος της γραμμής του Μετρό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget