Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: Με ταχεία πορεία κατασκευάζεται ο σταθμός ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣΗΣ

0 σχόλια
Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή του ανατολικού ζεύγους γραμμών στον Πύργο Βασιλήσσης των Νέων Λιοσίων, έναντι του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης". Η υπογειοποίηση του τμήματος προχωρά ικανοποιητικά και ο πολλά υποσχόμενα σταθμός ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣΗΣ έχει αρχίσει να κατασκευάζεται.

Η φωτογραφία είναι του χρήστη fisherman στο Amnizia Forum.Αντίθετα, ο σταθμος ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ τόσο λόγω των δρομολογίων/ώρα όσο και της απομακρυσμένης θέσης του από το κέντρο της πόλης, εμφανίζει σχεδόν μηδενική κίνηση, όπως είχαμε όλοι προβλέψει και είχαμε προτείνει ότι ο σταθμός έπρεπε να κατασκευαστεί εντός της σήραγγας ως υπόγειος (σε στυλ μετρό), για να προσεγγίσει το κέντρο του πυκνοκατοικημένου προαστίου των Αγίων Αναργύρων, που με συχνά δρομολόγια θα ήταν μια πραγματική ανάσα για το υπερπληθυσμιακό αυτό δυτικό προάστιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget