Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010: Απεργίες στα ΜΜΜ

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι θα υπάρξει 24ωρη απεργία των εργαζομένων στις εταιρείες ΤΡΑΜ (Τραμ), ΗΣΑΠ (Γραμμή Μετρό 1), ΗΛΠΑΠ (τρόλλεϋ), ΑΜΕΛ (Γραμμές μετρό 2 & 3).

Σε αντίθεση, οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ (λεωφορεία), θα πραγματοποιήσουν στάση εργσίας από την έναρξη κυκλοφορίας μέχρι τις 9:00 και από 21:00 εως λήξη κυκλοφορίας, δηλαδή το μόνο μέσο μαζικής μεταφοράς διαθέσιμο τη Δευτέρα θα είναι τα λεωφορεία μεταξύ των ωρών 09:00-21:00. Υπολογίστε +-1 ώρα αντίστοιχα για την πλήρη αποκατάσταση και σταδιακή απόσυρση των οχημάτων στα αμαξοστάσια αντίστοιχα.


Για τον προαστιακό, αναμένεται ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
(Οδηγός της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο δίκτυο proastiakos.net μας ενημέρωσε πριν λίγες μέρες για 24ωρη απεργία αυτή την ημερομηνία)

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget