Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΟΑΣΑ: Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010: Αναδιάρθρωση λεωφορειακών γραμμών σε Αγ. Παρασκευή, Πειραιά και Μεσόγεια

2 σχόλια
Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 αναστέλλεται η λειτουργία των παρακάτω λεωφορειακών γραμμών, διότι καταγράφεται χαμηλή επιβατική κίνηση στο σύνολο της ημέρας :

408 «ΚΥΚΛΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» και

901 « ΣΤ. ΗΣΑΠ Ν. ΦΑΛΗΡΟ- ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ».

Επίσης συγχωνεύονται οι λεωφορειακές γραμμές 307 Στ. Δουκ. Πλακ.-Γλ. Νερά –ΣΕΑ Αττ. Οδού και 310 Στ. Δουκ. Πλακεντίας-Προαστ. Κορωπίου

σε μία νέα γραμμή με την ονομασία 307 Στ. Δουκ. Πλακεντίας-Γλ. Νερά –Προαστ. Κορωπίου

Η νέα γραμμή 307 θα συνδέει τους σταθμούς ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ και ΚΟΡΩΠΙΟΥ, με συχνότητα δρομολογίων ανά 20 λεπτά κατά τις ώρες αιχμής. Επίσης στο Δήμο Γλυκών Νερών, θα ακολουθεί τη διαδρομή της παλαιάς γραμμής 307 και δεν θα διέρχεται από το σταθμό Κάντζα και τα ΣΕΑ της Αττ. Οδού, παρέχοντας συντομώτερη σύνδεση με το Μετρό και τον Προαστιακό στους κατοίκους της περιοχής.


ΠΗΓΗ Φωτό: Χρήστης NontasK από το Flickr

2 σχόλια:

  • 1 Ιανουαρίου 2011 στις 3:06 π.μ.
    Ανώνυμος :

    Καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Η φωτογραφία αυτή προέρχεται από τη συλλογή μου στο Flickr (διακριτικός τίτλος σύλλογής NontasK). Θα ήθελα να παρακαλέσω όπως υπάρξει διακριτική αναφορά της ιδιοκτησίας της φωτογραφίας, όπως έγινε και με τη φωτογραφία του Πάνου Νακούδη (που απεικονίζει ένα ΜΑΝ του ΟΣΕ σε σχετική ανάρτηση).

    Ευχαριστώ.

    ΝΩΝΤΑΣ Κ.

  • 1 Ιανουαρίου 2011 στις 2:14 μ.μ.

    Ειλικρινά, ζητώ συγνώμη αγαπητέ Νώντα. Δεν το είχα προσέξει στο URL ότι ήταν από το Flickr.

    Θα προσθέσω άμεσα το όνομα της πηγής.

    Καλή χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget