Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

ΗΛΠΑΠ: Ακραία εκστρατεία κατά της αύξησης των εισιτηρίων (;)

1 σχόλια
Μάλλον, κάποιοι (δικαίως) αντιδραστικοί έφτασαν στα άκρα για το θέμα αύξησης των εισιτηρίων, ζητώντας την πλήρη κατάργηση τους, φτιάχνοντας ειδοποιήσεις που κόλλησαν στα τρόλλεϋ. Όσοι είδαν την ειδοποίηση, κάθισαν να την διαβάσουν με προσοχή, αλλά στο τέλος της ανάγνωσης χαμογέλασαν ή και γέλασαν με τους διπλανούς. Παρότι το βρήκαμε και εμείς εύστοχο αστείο που κεντρίζει το απαράδεκτο γεγονός αύξησης των εισιτηρίων ελέω ανικανότητας των εμπλεκόμενων διοικήσεων, να υπενθυμίσουμε (για τα πρακτικά...) ότι η χρησιμοποίηση των συμβόλων εταιρειών για διασπορά ψευδών ειδήσεων, απαγορεύεται από το νόμο. Αν ο ΟΑΣΑ άνηκε σε ιδιώτη, σίγουρα θα είχαν ήδη κινηθεί νομικές διαδικασίες...


Για το κλείσιμο, ένας επικίνδυνος συνδυασμός βάνδαλου "καλλιτέχνη" και αναρχικού αποτυπώνεται στην ταμπέλα στάσεων των τρόλλεϋ στην Πλατεία Κλαυθμώνος, παρέα με αφισάκια της Έφη Θώδη (;!!!), εμποδίζοντας αμφότερα την πληροφόρηση του επιβατικού κοινού...

1 σχόλια:

  • 21 Δεκεμβρίου 2010 - 1:18 μ.μ.

    Όπως προειδοποίησα, τα ίδια έγιναν στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο ΟΑΣΘ ως ιδιωτικός δεν μασάει αστεία και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού πληροφορούμαστε ότι...

    Ο Οργανισμός έχει ήδη ζητήσει την άσκηση ποινικής δίωξης για τον εντοπισμό και τιμωρία όσων ενήργησαν σε βάρος των συμφερόντων του Ο.Α.Σ.Θ., παραπλανώντας το Επιβατικό Κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget