Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

ΗΛΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση των απόψεων για ένα πρωτοπόρο "σύστημα τηλεματικής"

0 σχόλια
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση των απόψεων από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες στην δημόσια διαβούλευση της ΗΛΠΑΠ για ένα πρωτοπόρο "σύστημα τηλεματικής".

Σύμφωνα με αυτό, οι επιβάτες θα μπορούν να επισκέπτονται μια ιστοσελίδα η οποία θα τους υποδεικνύει την ακριβή θέση όποιου τρόλλεϋ τους ενδιαφέρει, ποιά είναι η πρωπορία/βραδυπορία του σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, σε πόσα λεπτά θα βρίσκεται στην στάση που επιθυμούν, κτλ. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρχει και mobile έκοδση της ιστοσελίδας για κινητά τηλέφωνα αλλά και μια υπηρεσία αποστολής SMS με τον αριθμό γραμμής και τη στάση όπου το feedback θα σε πληροφορεί για την αναμονή σου στη στάση.

Η ΗΛΠΑΠ έλαβε υπ οψιν της τις γνώμες των εταρειών και αναμένεται να διακηρύξει διαγωνισμό για την κατακύρωση του έργου σε συγκεκριμένη εταιρεία.

Το έργο θα είναι μια πραγματική πρωτοπορία στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας και θα εκτοξεύσει την ποιότητα υπηρεσιών των τρόλλεϋ, καθώς πολλοί επιβάτες πριν φύγουν από το σπίτι τους θα τσεκάρουν την ιστοσελίδα αν προλαβαίνουν να φτάσουν στη στάση ή να περιμένουν στο σπίτι τους λίγο ακόμη για το επόμενο όχημα. Ευχόμαστε ο διαγωνισμός να διακηρυχθεί σύντομα και να ολοκληρωθεί εντός των χρονοδιαγραμμάτων και με τις παραπάνω προδιαγραφές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget