Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

ΟΣΕ: Δυστυχήματα σε Άργος και Πάτρα

0 σχόλια
Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 11:00 π.μ., στο χλμ σημείο 1 + 810, λίγο έξω από το Σ. Σταθμό του Άργους, οδηγός Ι.Χ. διέσχισε αφύλακτη διάβαση, δίχως να τηρήσει τη σιδηροδρομική προτεραιότητα, με συνέπεια τη σύγκρουση του Ι.Χ., με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1433, η οποία εκείνη τη στιγμή εκτελούσε το δρομολόγιο Ναύπλιο - Κόρινθος.

Από το συμβάν αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του Ι.Χ.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει τη βαθιά λύπη της για το συμβάν καθώς και τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τα οικεία πρόσωπα του θανόντα, ενώ για πολλοστή φορά, συνιστά την προσοχή των πεζών και των οδηγών εποχούμενων, σε οποιαδήποτε προσπάθειά τους να διασχίσουν τη σιδηροδρομική γραμμή, καθώς η παραβίαση των κανόνων του δικτύου θέτει σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, αλλά και την ασφάλεια της κυκλοφορίας των τρένων.

---------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 11:38 π.μ., στην περιοχή Αγιά, στο χλμ σημείο 228 +220, γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, επιχείρησε να διασχίσει τη σιδηροδρομική γραμμή πεζή, με συνέπεια να παρασυρθεί και να τραυματιστεί θανάσιμα από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 2301, η οποία εκείνη τη στιγμή εκτελούσε το δρομολόγιο Άγιος Ανδρέας - Ρίο.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει τη βαθιά λύπη της για το συμβάν καθώς και τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τα οικεία πρόσωπα της θανούσης, ενώ για πολλοστή φορά, συνιστά την προσοχή των πεζών και των οδηγών εποχούμενων, σε οποιαδήποτε προσπάθειά τους να διασχίσουν τη σιδηροδρομική γραμμή, καθώς η παραβίαση των κανόνων του δικτύου θέτει σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, αλλά και την ασφάλεια της κυκλοφορίας των τρένων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget