Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Κυριακή 1 Μαϊου 2011: Απεργίες στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς (μετρό, τραμ, προαστιακός, υπεραστικός)

Την Κυριακή 1 Μαϊου 2011, οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ (γραμμή μετρό 1), την ΤΡΑΜ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συμμετέχουν σε 24ωρη απεργία που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ. Ως εκ τούτου, κανένα δρομολόγιο της γραμμής 1 του μετρό, του τραμ, του προαστιακού και του εθνικού σιδηροδρομικού δικτύου δεν θα πραγματοποιηθεί εκείνη την ημέρα. H απεργία του τραμ καλύπτει το χρονικό διάστημα 2:00 ξημερώματα Κυριακής μέχρι και 2:00 ξημερώματα Δευτέρας. Για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναστέλλονται και τα τελευταία δρομολόγια της προηγούμενης μέρας (δείτε εδώ).

Τέλος, δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία των συρμών της γραμμής μετρό 3 στο δίκτυο του προαστιακού σιδηροδρόμου (Δ.Πλακεντίας-Αεροδρόμιο). Τερματικός σταθμός όλων των δρομολογίων της γραμμής 3 θα είναι ο σταθμός ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ.

Επίσης και οι εργαζόμενοι της ΑΜΕΛ (γραμμές μετρό 2 & 3) θα απεργήσουν μεταξύ των ωρών 5:30-9:00 και 21:00-00:20.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget