Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΑΜΕΛ: Ζημιές σε ακυρωτικά και εκδοτήρια από αναρχικούς

2 σχόλια
Σημαντικές υλικές ζημιές προκάλεσαν προχτές κουκουλοφόροι στους σταθμούς «Χολαργός» και «Συγγρού - Φιξ» του Μετρό.


Στις 11.15 π.μ. μία ομάδα περίπου 10 ατόμων εισέβαλε στο σταθμό Χολαργού και μέσα σε λίγα λεπτά διέλυσε όλα τα ακυρωτικά και εκδοτικά μηχανήματα. Μάλιστα, οι κουκουλοφόροι πέταξαν προκηρύξεις, με τις οποίες ζητούσαν από τον κόσμο να μην πληρώνει. Αργότερα, στις 4.15 μ.μ. περίπου 10 άτομα με κουκούλες εισέβαλλαν στον σταθμό «Συγγρού - Φιξ», όπου κατέστρεψαν ό,τι μπορούσαν, διαλύοντας εκδοτικά και ακυρωτικά μηχανήματα. Και στις δύο επιθέσεις δύο άτομα κράτησαν με απειλή το σταθμάρχη, προκειμένου να μην καλέσει την αστυνομία και οι υπόλοιποι τα κατέστρεψαν όλα.

ΠΗΓΗ: Τα ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΟ: Η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων σε κάθε σταθμό του μητροπολιτικού σιδηροδρόμου είναι αυτονόητο πρωτόκολλο, αλλά ποιός ασχολείται τώρα με αυτά, ε αγαπητές ΕΛΑΣ και ΑΜΕΛ; Άλλωστε, ποιός θα θέλει να βλέπει "μπάτσους" στο μετρό και ποιός θα εναντιωθεί στις πράξεις των always-right αυτοαποκαλούμενων "επαναστατών" σε μια "υπερπροοδευτική" χώρα σαν τη δική μας; Μέχρι να ξεκαθαρίσουμε το γεμάτο αφοδεύσεις μυαλό μας (όπως θα έλεγε και ο μεσιέ Ντομινίκ), ο λογαριασμός εκατομμυρίων ευρώ (καθώς πρόκειται για πανάκριβα μηχανήματα) μπορεί να επιβαρύνει τον έλληνα φορολογούμενο πολίτη και οι δράστες μπορούν να λάβουν ένα γλειφιτζούρι βατόμουρο και την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη (λέξι-κλειδί) από την όπως θα ήθελαν να ακούσουν "συντριπτική πλειοψηφεία των πολιτών που δίκαια βλέπει στις πράξεις και τα όνειρα της "νέας γενιάς του Πολυτεχνείου", την αυγή της επόμενης μέρας..."

2 σχόλια:

  • 21 Απριλίου 2011 στις 7:20 μ.μ.
    O405N :

    Φίλε ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με το σχόλιό σου!!!!!

    Η ΕΛΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ εδώ και πάρα πολύ καιρό!!!

    Τι θές να κάνει η ΑΜΕΛ;

  • 22 Απριλίου 2011 στις 3:10 μ.μ.

    Ασφαλώς και δεν κατηγορώ την ΑΜΕΛ. Απλά την αναφέρω. Άλλωστε, το σχόλιο μου επιτίθεται στα μ@λ@κισμέν@ και τους υποστηρικτές τους και οχι στην ΑΜΕΛ ούτε καν στην ΕΛΑΣ. Ειδικά η τελευταία, αντί να δρα ως ανεξάρτητο όργανο, γίνεται μαριονέτα της όποιας ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου. Είναι καιρός η επίδειξη των δοντιών της δικαστικής εξουσίας στην εκτελεστική να το εκτελέσει και η ΕΛΑΣ. Αρκετά κράτησε αυτή η συγχώνευση και η υποτέλεια. Δεν μπορεί επειδή ο υπουργός είναι "ευαίσθητος" να δένουμε τα χέρια της αστυνομίας και να μη μπορεί να κάνει τίποτα για να μην χαρακτηριστεί κακιά, απάνθρωπη, ρατσιστική, κτλ. Πόσες φορές ακούμε τη φράση: "Πρέπει να αποφασίσουμε τι αστυνομία θέλουμε" λες και η αστυνομία είναι μια αφηρημένη έννοια στο μυαλό του καθενός και οχι ένα αυστηρά προσδιορισμένο όργανο τάξης με σαφείς αρμοδιότητες.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget