Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΕΘΕΛ: Λαθρεπιβάτης πυροβόλησε ελεγκτή!

1 σχόλια
Τσαμπατζής και πιστολέρο, έστειλε στο νοσοκομείο έναν ελεγκτή της ΕΘΕΛ, στο Κερατσίνι.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη γραμμή "843" της ΕΘΕΛ , που πραγματοποιούσε το δρομολογιο Πειραιάς - Πέραμα.
Το όχημα είχε σταματήσει στη στάση, στη συμβολή της Γρ. Λαμπράκη με τη Δημοκρατίας. Εκεί, επιβιβάστηκε ένας ελεγκτης της ΕΘΕΛ ο οποίος ζήτησε από τους επιβάτες, τα εισιτήριά τους.

Κάποιος όμως από τους επιβαίνοντες, ο οποίος δεν είχε εισιτήριο, αρνήθηκε τον έλεγχο και κουβέντα στην κουβέντα έβγαλε ένα αεροβόλο και πυροβόλησε δύο φορές τον εμβρόντητο ελεγκτή!


Το κινητό του έσωσε τον -τυχερό μέσα στην ατυχία του- ελεγκτή, καθώς οι δύο σφαίρες εξοστρακίστηκαν πάνω σε αυτό.

Στο πανδαιμόνιο που επικράτησε ο δράστης πρόλαβε να διαφύγει, ενώ ο άτυχος ελεγκτής μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος !

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ

ΣΧΟΛΙΟ: Που είναι η συνεργασία της ΕΛΑΣ με τον ΟΑΣΑ, οεο;

Γενικά πάντως, η εγκληματικότητα συνεχώς αυξάνεται και οι αρμόδιοι (ΕΛΑΣ, Υπ. Προστασίας του Πολίτη) συνεχίζουν να ρεμβάζουν νωχελικά, απλά παρακολουθώντας την κατάσταση σαν τον Νέρωνα, φοβούμενοι μην χαρακτηριστούν "απάνθρωποι" από τους εγχώριους υποστηρικτές του χάους και της αναρχίας αλλά και από τον disoriented ΟΗΕ...

Για το αν φέρονται απάνθρωπα με τις παραλείψεις τους στους ανυπεράσπιστους νομοταγείς πολίτες που κάνουν απλά την δουλειά τους, δεν ασχολείται καμία οργάνωση προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Μέσα στην οικονομική αβεβαιότητα, η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε το θάρος να αναλάβει να μας ανακουφίσει τουλάχιστον από την αβεβαιότητα της σωματικής ακεραιότητας. ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ! ΑΝΙΚΑΝΟΙ!


1 σχόλια:

  • 12 Απριλίου 2011 - 1:29 μ.μ.
    Πιστολέρο :

    Επικροτούμε τον ηρωικό αντάρτη πόλεως, ο οποίος έπραξε το αυτονόητο κοινωνικό & ταξικό καθήκον του έναντι των παχυλά αμοιβομένων κεφαλοκυνηγών της ΕΘΕΛ. Είθε η πρωτότυπη και συνάμα αποτελεσματική αντίδρασή του να αποτελέσει ένα εφαλτήριο κοινωνικής αυτοοργάνωσης και παρεμβατισμού! Αδέλφια, προμηθευτείτε αεροβόλα!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget