Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

ΗΣΑΠ: Τρίτη 3 Μαρτίου 2011: Στάση εργασίας 12:00 έως 16:00

5 σχόλια
Η Α.Ε. ΗΣΑΠ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι οι Διοικήσεις των Σωματείων των εργαζομένων αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας την

ΤΡΙΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ 2011

από 12:00 έως 16:00

Η ανωτέρω απεργιακή κινητοποίηση θα έχει σαν αποτέλεσμα η εταιρία να μη μπορεί να εκτελέσει τα προγραμματισμένα δρομολόγια και να εξυπηρετήσει το επιβατικό της κοινό.
Τα τελευταία δρομολόγια πριν από τη στάση έχουν ως εξής:

Από
ΠΕΙΡΑΙΑ
προς
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ώρα
11:40
Από
ΑΤΤΙΚΗ
προς
ΚΗΦΙΣΙΑ
ώρα
11:45
Από
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
προς
ΠΕΙΡΑΙΑ
ώρα
11:58
Από
ΚΗΦΙΣΙΑ
προς
ΑΤΤΙΚΗ
ώρα
11:40
Η Διοίκηση της Α.Ε. ΗΣΑΠ ζητά την κατανόηση των επιβατών.

5 σχόλια:

 • 2 Μαΐου 2011 - 3:59 μ.μ.
  Ανώνυμος :

  Μήπως οι κύριοι στους ΗΣΑΠ θα ήταν καλύτερο να μας έλεγαν τους λόγους για τους οποίους πήραν αυτήν την απόφαση; Έτσι ξυπνάω ένα πρωι και λέω τι να κάνω τι να κάνω, άντε να κάνω μια στάση εργασίας; Αν υπάρχουν λόγοι να τους μάθουμε και εμείς, νομίζω πως το δικαιούμαστε και είναι υποχρέωσή τους να μας πούνε αν υπάρχει πραγματικά κάποιος λόγος...

 • 2 Μαΐου 2011 - 4:01 μ.μ.
  Ανώνυμος :

  Οχι, δεν εχουν την κατανόησή μας. Χρόνια τώρα την έχουν χάσει.

  Η στάση εργασίας για... συνέλευση είναι φτύσιμο στα μούτρα του κοσμάκη. Να την κάνουν εκτός ωραρίου, να την κάνουν όσοι δεν έχουν βάρδια τη συγκεκριμένη ώρα. Δεν θα σταματά τελείως το μέσο απλώς για να κουβεντιάσουν.

 • 2 Μαΐου 2011 - 6:04 μ.μ.
  Ανώνυμος :

  Θα έπρεπε να ντρέπονται...
  Ζητούν δικαιώματα, καταπατώντας τα δικαιώματα των άλλων.

 • 2 Μαΐου 2011 - 8:01 μ.μ.
  Ανώνυμος :

  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΑ!!!!!

 • 4 Μαΐου 2011 - 10:53 π.μ.
  Ανώνυμος :

  Δεν το κλείνουν το άχρηστο το τρένο λέω εγώ.... Από το 2008 που δουλεύω στην Αθήνα, δεν λειτουργεί σωστά ή δεν λειτουργεί καθόλου!!!!

  Στην δουλειά μου φτάνω με ποδήλατο σε μισή με μία ώρα, με το "τρένο" σε μία με μιάμιση ώρα ανάλογα με την περίπτωση...

  Ας κλείσουν αυτό τα μπουρδέλο κι ας κάνουν ποδηλατόδρομους στην θέση του!

  Δημοσθένης

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget