Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

ΕΘΕΛ: Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός που κατέβασε τους επιβάτες για να κάνει... διάλειμμα!

2 σχόλια
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε οδηγός της ΕΘΕΛ, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας, την ώρα εκτέλεσης του δρομολογίου, αποβίβασε τους επιβάτες προκειμένου να κάνει διάλειμμα.

Ο υπάλληλος της ΕΘΕΛ εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 210 προς το μετρό του Αγίου Δημητρίου και κατέβασε τους επιβάτες του λεωφορείου στον Αγιο Τρύφωνα, προκαλώντας την αντίδραση και την ταλαιπωρία τους. Ο οδηγός τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΘΕΛ, κ. Κ. Καραγιαννόπουλο, ενώ κλήθηκε σε απολογία.

Πάντως, συνάδελφοί του δηλώνουν έκπληκτοι από τη συμπεριφορά του, καθώς πρόκειται για άτομο που εργάζεται στην ΕΘΕΛ επί 28 έτη και ουδέποτε είχε δώσει την οποιοδήποτε αρνητική αφορμή. Τουναντίον, όπως λένε, αποτελεί υπόδειγμα υπαλλήλου.

Οι υπάλληλοι της ΕΘΕΛ προβλέπεται να έχουν διάλειμμα 40 λεπτών στη διάρκεια της βάρδιάς τους, όμως οι περισσότεροι κάνουν παύση μόνο για 20 λεπτά.

ΠΗΓΗ: Το Βήμα

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget