Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

Κυριακή 15 Μαϊου 2011: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 28ου Γύρου της Αθήνας

0 σχόλια

Λόγω διεξαγωγής του ‘28ου Γύρου της Αθήνας’, την Κυριακή 15 Μαΐου 2011, θα πραγματοποιηθούν σταδιακές - τμηματικές διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω λεωφόρους & οδούς του Δήμου Αθηναίων (κατά μήκος της διαδρομής των αγωνιζομένων), οι οποίες θα αρχίσουν από τις 8:30 π.μ. και θα διαρκέσουν έως ότου ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΒΑΣ.ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΟΜΟΝΟΙΑ

ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΣΩΜΑΤΩΝ

ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ

ΑΜΑΛΙΑΣ

Δεξιά αντίθετα ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ τερματισμός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget