Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

ΟΑΣΑ: Μην ξεσπάτε στους οδηγούς, δεν σχεδιάζουν αυτοί τα δρομολόγια!

0 σχόλια
Με αυτοκόλλητα εντός των οχημάτων προσπαθούν οι οδηγοί στα λαστιχοφόρα ΜΜΜ να μετριάσουν τις οργισμένες αντιδράσεις επιβατών για την μείωση των δρομολογίων που επέρχονται με τον συνεχή ανασχεδιασμό που υπόκεινται απο τον ΟΑΣΑ.

Μάλιστα, ο ΟΑΣΑ καθυστερεί ή παραλείπει να ανανεώσει τα δρομολόγια στην ιστοσελίδα του και φυσικά ούτε λόγος για ανανέωση σε αφετηρίες και τέρματα. Έτσι, οι εργαζόμενοι παραπέμπουν για "στολισμό" τους υπεύθυνους του ΟΑΣΑ αλλά και του Υπουργείου Υποδομών, καθώς οι μετατάξεις αντί να γίνουν στο διοικητικό προσωπικό των συγκοινωνιακών ΔΕΚΟ που δεν χωρά πλέον στα γραφεία του ελεώ "ανοικτών παραθύρων" (βλ. περίπτωση ΤΡΑΜ Α.Ε.), έγινε στις θέσεις των οδηγών που ήταν στις περισσότερες των περιπτώσεων οριακές ή και μειωμένες με αποτέλεσμα τα δρομολόγια να μειωθούν και ασφαλώς το υπεράριθμο καρεκλοκενταυρικό διοικητικό προσωπικό να παραμείνει για να... ανασχεδιάζει και να κόβει δρομολόγια!

Ακολουθεί η ανακοίνωση των σωματείων:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget