Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

ΤΡΑΜ: Απόπειρα αυτοκτονίας από νεαρό για ερωτική απογοήτευση!

0 σχόλια

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό συνέβη χθες το βραδύ στο δίκτυο του τραμ . Λίγο μετά τις 11 το βραδύ και λίγα μετρά πριν την στάση Πάρκο Φλοίσβου, στον τροχιόδρομο με κατεύθυνση το σεφ είχε ξαπλώσει ένας νεαρός και απειλούσε την νεαρή φίλη του ότι θέλει να αυτοκτονήσει.

Σε κάποια στιγμή άρχισε να πλησιάζει το τραμ και ο νεαρός δεν απομακρύνθηκε από τον τροχιόδρομο , βλέποντας το τραμ η νεαρή φίλη του προσπάθησε να τον τραβήξει αλλά ο νεαρός είχε γαντζωθεί από τις γραμμές. Ο οδηγός ακινητοποίησε το τραμ και τότε ο νεαρός βλέποντας το τραμ να σταματά, σηκώθηκε και πήγε μπροστά από το τραμ και φώναζε Πάτα με -Πάτα με. Η κοπέλα απεγνωσμένα προσπαθούσε να τον τραβήξει και ο νεαρός την έδιωχνε την έβριζε και συνέχιζε να φωνάζει στον οδηγό του τραμ Πάτα με -Πάτα με.

Τελικά μετά από λίγα λεπτά ο νεαρός αποχώρησε από τον τροχιόδρομο, βρίζοντας και διώχνοντας από κοντά του την κοπέλα.


ΠΗΓΗ: Ιστολόγιο ΤΡΑΜΒΑΓΕΡΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget