Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Σιγά μην περιμένουμε τον ΗΣΑΠ για το πάρκινγκ....

0 σχόλια
Στην κατασκευή του διάσημου χώρου στάθμευσης που πιθανόν να δημιουργούσε και να λειτουργούσε ο ΗΣΑΠ προχωράει ο δήμος Κηφισιάς. Ο χώρος στάθμευσης θα κατασκευαστεί σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου, όπου σήμερα λειτουργεί υπαίθριο δημοτικό πάρκινγκ.


Το έργο αποτελείται από πέντε υπόγεια επίπεδα συνολικής χωρητικότητας 624 θέσεων και προβλέπεται να κατασκευαστεί με τις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, ενώ θα είναι απόλυτα προσβάσιμο στα ΑμεΑ. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην υπέργεια επιφάνεια, στην οποία έχει προβλεφθεί κατασκευή πάρκου με υψηλότατο ποσοστό έκτασης πρασίνου.

«Η δημιουργία ενός πρότυπου υπόγειου χώρου στάθμευσης αποτελούσε πάγιο αίτημα τόσο των κατοίκων όσο και του εμπορικού κόσμου της Κηφισιάς. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που τα έργα πνοής για την πόλη μας γίνονται πια πραγματικότητα.

Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης μαζί με τα έργα του ιστορικού κέντρου και την ελεγχόμενη στάθμευση είναι έργα απαραίτητα για μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Συνεχίζουμε το έργο μας» δήλωσε ο δήμαρχος Κηφισιάς.


ΠΗΓΗ (με παραλλαγές): ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget