Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Σάββατο 14 Μαϊου 2011: Βόλτα με μουσειακό λεωφορείο

0 σχόλια

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2011 και ώρα 10:30, από τον παράδρομο της οδού Ακαδημίας, όπισθεν πανεπιστήμιου Αθηνών, το μουσειακό λεωφορείο Scania vabis με αμάξωμα Ιωάννη Φιτσίου του 1958 (4ο ΚΤΕΛ Αθηνών Νο 103), θα αναχωρήσει δια ΓΚΥΖΗ, ΑΧΑΡΝΑΣ και ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΝ.

Όσοι πιστοί προσέλθετε...

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΔΡΑΧΜΑΣ 0,90
ΔΙΑ ΓΚΥΖΗ ΔΡΑΧΜΑΣ 1,20
ΔΙΑ ΣΤΑΘΜΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΡΑΧΜΗΝ 1
ΔΙΑ ΓΕΦΥΡΑΝ ΔΡΑΧΜΑΣ 1,30
ΔΙΑ ΠΛΑΤ. ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΔΡΑΧΜΑΣ 1,50
ΔΙΑ ΔΙΑΣΤ. ΓΕΡΟΒΟΥΝΟΥ ΔΡΑΧΜΑΣ 2,30
ΔΙΑ ΑΜΑΛΙΑΝ ΔΡΑΧΜΑΣ 3
ΔΙΑ ΑΧΑΡΝΑΣ ΔΡΑΧΜΑΣ 4
ΔΙΑ ΔΙΑΣΤ. ΛΕΩΦ. ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΔΡΑΧΜΑΣ 5
ΔΙΑ ΜΕΤΟΧΙΟΝ ΔΡΑΧΜΑΣ 6
ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗΝ ΓΡΑΜΜΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΔΡΑΧΜΑΣ 2,70

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΠΩΣ ΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.
(ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ)

Την εκδήλωση οργανώνει ο "Σύλλογος Μελέτης Ιστορίας Των Συγκοινωνιών".


ΠΗΓΗ: Ιστολόγιο "ΤΡΑΜΒΑΓΕΡΗΣ"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget