Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΗΣΑΠ: Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011: Αποκατάσταση κυκλοφορίας στο σύνολο του δικτύου με αλλαγή αποβάθρας στην Ομόνοια

11 σχόλια

Η ΑΕ ΗΣΑΠ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 το δίκτυο της ΑΕ ΗΣΑΠ θα έχει αποκατασταθεί και η συγκοινωνία θα διεξάγεται από ΠΕΙΡΑΙΑ έως ΚΗΦΙΣΙΑ.

Οι συρμοί θα εκτελούν δρομολόγια

ΠΕΙΡΑΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ & ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ & ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ

με μετεπιβίβαση των επιβατών στην κεντρική αποβάθρα ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Φωτό από ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣnews

11 σχόλια:

  • 14 Μαΐου 2011 στις 8:53 π.μ.
    Ανώνυμος :

    Καλημέρα.Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο πρέπει να γίνεται η αλλαγή συρμού στην Ομόνοια;jwudalas

  • 14 Μαΐου 2011 στις 1:17 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    jwudalas, λογικα επειδη το τμημα Μοναστηρακι - Θησειο ειναι ακομα μονοδρομημενο.

  • 14 Μαΐου 2011 στις 2:06 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Ναι,μα αυτό θα εξηγούσε την περίπτωση που η μετεπιβίβαση γινόταν στο μοναστηράκι ή στο Θησείο.Προσωπικά πιστεύω ότι εχει να κανει με τις συχνότητες διέλευσης των συρμών,στο τμήμα Ομόνοια-Κηφισιά θα έχουμε νορμάλ συχνότητες και αραιότερες στο υπόλοιπο κομμάτι,jwudalas

  • 14 Μαΐου 2011 στις 3:58 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    jwudalas, στο δευτερο που λες, νομιζω πως ετσι θα γινει.

  • 14 Μαΐου 2011 στις 6:38 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    kai me ta arxaia pedia kseroume tipota ti 8a ginei?

  • 14 Μαΐου 2011 στις 7:47 μ.μ.

    Ακριβώς, έχει σχέση με τις συχνότητες και γι αυτό επιλέχθηκε η Ομόνοια και οχι το Μοναστηράκι. Αλλά πιστεύω πως και η αρχιτεκτονική της Ομόνοιας προσφέρει πιο ξεκούραστη μετεπιβίβαση γιατί πρόκειται για κεντρική αποβάθρα και οχι πλευρικές.

    Για τα αρχαία, η δικαστική απόφαση έχει παγώσει τα έργα μέχρι αρχές Αυγούστου.

  • 14 Μαΐου 2011 στις 10:32 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Και οχι μονο αυτο. Η Ομονοια νομιζω πως επιλεχθηκε διοτι περιεχει αλλαγες για να γυρισουν τα τρενα πισω. Αν θυμαμαι καλα, ειναι στην εξοδο του σταθμου στο τουνελ, στην πλευρα προς Πειραια.

  • 17 Μαΐου 2011 στις 7:10 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Αυτό πώς θα επηρεάσει τις συχνότητες διέλευσης των συρμών; Θα έχουμε τα καθιερωμένα 7-8 λεπτά ή θα αυξηθεί η χωρητικότητα του δικτύου;

  • 17 Μαΐου 2011 στις 9:03 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    Ανωνημε 8, πιθανως να εχουμε οντως πιο συχνα δρομολογια στο τμημα Ομονοια-Κηφισια λογω της διπλης τροχιας, σε σχεση με την μονη τροχια τωρα στο τμημα Αγ. Νικολαος-Αττικη.

  • 19 Μαΐου 2011 στις 9:40 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    αν ειναι για τον βωμο στο μοναστηρακι τοτε να καθηστερω και 15 λεπτα.....

  • 20 Μαΐου 2011 στις 4:20 μ.μ.
    O405N :

    Στο τμήμα Πειραιάς-Ομόνοια θα έχουμε 4 συρμούς ΜΟΝΟ να κινούνται με χρονοαπόσταση 12λεπτά!!!

    Δηλαδή ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από ότι ΣΗΜΕΡΑ που είναι κάθε 7 λεπτά!!!

    Το βόρειο τμήμα Ομόνοια-Αττική θα λειτουργεί φουλ, δεν ξέρουν ακόμα να μου πουν πόσο πυκνά μπορούν να υποστηρίξουν (βλέπε συνταξιοδοτήσεις και μετατάξεις προσωπικού).

    Τώρα προφανώς στο ΜΟναστηράκι που θα βρίσκεται μέσα στο τμήμα της μονής γραμμής ΔΕΝ είναι παντελώς δυνατόν να γινόνταν η μετεπιβίβαση, έχουμε να κάνουμε με τραίνα και όχι με λεωφορεία...

    Στην Ομόνοια υπάρχουν αφενώς κατάλληλες αποβάθρες, το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι υπάρχουν βορείως και νοτίως οι κατάλληλες αλλαγές τροχιάς.

    Βορείως υπάρχει η διαγώνιος που είναι και γνωστή ως "οι αλλαγές του Λαυρίου" που επιτρέπει στα κατερχόμενα από Κηφισιά να αναστρέφουν στην άνοδο προς Βικτώρια.

    ΝΟτίως υπάρχει ολόκληρο σύμπλεγμα με διπλή χιαστή διαγώνιο ειδικής σχεδίασης και διάφορες άλλες αλλαγές τροχιάς, που επιτρέπουν όλες τις κινήσεις.

    Λόγω όμως του περιορισμού στην βόρεια πλευρά, εκεί θα έχουμε είσοδο στην άνοδο του σταθμού και από εκεί αναστροφή προς Πειραιά στην ίδια γραμμή.

    Δυστυχώς τα τραίνα ΔΕΝ θα σταματούν στην πορεία ανόδου στο σταθμό Μοναστηράκι!!!
    Έκει οι επιβάτες που θέλουν από την πλευρά του Πειραία να κατέβουν στο Μοναστηράκι, θα πρέπει να παραμένουν μέσα στο συρμό και να κατεβαίνουν στην πορεία καθόδου...

    Στην πράξη, ένα τραίνο προς Πειραιά θα περιμένει 2 τραίνα από Κηφισιά. Σε συνδυασμό και με τους επιβάτες που θέλουν να κατέβουν στο Μοναστηράκι και θα παραμένουν μέσα, καθώς και με τους μετεπιβιβαζόμενους από τη γραμμή 2, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ!!!!!!!!

    Τα χάλια για τα κωλοαρχαία και τους μαλάκες που τα υπερασπίζονται σε βάρος της καθημερινότητας εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών!!!

    Ας τα πάρουν από εκεί και να τα βάλουν 15 μέτρα παραδίπλα, αει στο καλό πια μας γκάστρωσαν με την ανωμαλία τους!!!!

    Όσο για σένα αμώνυμε, ανόητε και βλάκα ακριβώς από πάνω, πήγαινε να παρηγορήσεις τους πολίτες που πέφτουν θύματα εφαψιασμού και κλοπής και πες τους ότι καλώς γίνεται η καθυστέρηση 15 λεπτά στο Μοναστηράκι!!!!

    Άντε ΓΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget