Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: Πρόοδος επεκτάσεων Ιουνίου 2010

0 σχόλια
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΙΜΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ


 • Ολοκληρώθηκε η εκσκαφή Α΄φάσης της συνδετήριας σήραγγας της Ανατολικής εισόδου με το σταθμό ΑΛΙΜΟ.

 • Σε εξέλιξη βρίσκεται η αποκατάσταση περιβάλοντος χώρου στους σταθμούς Ελληνικό και Αργυρούπολης.

 • Σε εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση μεταλλικών στεγάστρων στις εισόδους των σταθμών.


ΧΑΪΔΑΡΙ


 • Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες επικάλυψης καθώς και η τοποθέτηση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στο ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΕΛΑΙΩΝΑ (κτήριο επισκευών, πλυντήριο συρμών). Παράλληλα, ολοκληρώνεται η τοποθέτηση επιδομής.

 • Σε εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση σκελετού πανέλων τοίχων στον σταθμό ΧΑΪΔΑΡΙ.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ


 • Σε εξέλιξη η εγκατάσταση καλωδιώσεων συστημάτων φωτισμού, τηλεπικοινωνιών, μεγαφώνων και καμερών στους δύο σταθμούς.

 • Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής των αλλαγών γραμμής.

 • Σε εξέλιξη η κατασκευή νέου δικτύου συλλογής ομβρίων στην περιοχή των εισόδων του σταθμού ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ για την αντιπλημμυρική προστασία του σταθμού και την βελτίωση της πρόσβασης των επιβατών.

 • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης των ηλεκτρικών παροχών ΔΕΗ του σταθμού ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


 • Έχει ολοκληρωθεί η εκσκαφή, προσωρινή αντιστήριξη και μόνιμη επένδυση του Σταθμού ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

 • Σε εξέλιξη τα αρχιτεκτονικά τελειώματα (δαπεδοστρώσεις, χρωματισμοί, ψευδοροφές, κ.α.) στον Σταθμό ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, στη Νότια και Δυτική Είσοδο.

 • Πραγματοποιούνται οι τελικές δοκιμές των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων στον σταθμό ΧΟΛΑΡΓΟΣ. Ο σταθμός αναμένεται να παραδοθεί στο επιβατικό κοινό τον Ιούλιο.
ΠΗΓΗ: Αττικό Μετρό Α.Ε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget