Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: ΕΡΓΟΣΕ: Δελτίο τύπου για τον σταθμό ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

4 σχόλια

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΟΣΕ


ΘΕΜΑ: Λειτουργία ΣΣ Μεταμόρφωσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου

Αναφορικά με την ένταξη του ΣΣ προαστιακού σιδηροδρόμου Αττικής, η διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ σας ενημερώνει ότι:

1. Στις 18/06/2010 εξεδόθη η απαιτούμενη οικονομική άδεια για τον σταθμό.

2. Σε συνέχεια αυτού εκκίνησε άμεσα η διαδικασία ελέγχου και δοκιμών του συνόλου των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων προκειμένου όταν δοθεί ο σταθμός για χρήση από το επιβατικό κοινό να πληρούται όλες οι προβλεπόμενες συνθήκες λειτουργικότητας και ασφάλειας.

3. Ο προβλεπόμενος χρόνος δοκιμών είναι περίπου 20 ημέρες.

4. Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, ο ΣΣ Μεταμόρφωσης θα μπορεί να αποδοθεί σε χρήση από το επιβατικό κοινό.

5. Η ΕΡΓΟΣΕ κατέθεσε ένσταση στην Πολεοδομία προσβάλλοντας την απόφαση της για την επιβολή υψηλού προστίμου. Η Πολεοδομία εμμένει στις απόψεις τις μη δεχόμενη το Δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΓΟΣΕ.

6. Η ΕΡΓΟΣΕ προτίθεται να ασκήσει το σύνολο των προβλεπόμενων ένδικών μέσων προκειμένου να απαλειφθεί το πρόστιμο βασιζόμενη στο εν ισχύ νομοθετικό πλαίσιο αναφορικά με την αδειοδότηση τέτοιου τύπου εγκαταστάσεων με πρόδηλο κοινωφελή χαρακτήρα.

ΠΗΓΗ: Έργα Οσε Α.Ε.

-----------------------------------------------------------------------------------

ΣΧΟΛΙΟ: Νομίζω πως πλέον το ερώτημα δεν είναι πότε η ΕΡΓΟΣΕ θα παραδόσει προς χρήση τον σταθμό, αλλά πότε διατίθεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να τον λειτουργήσει...

4 σχόλια:

 • 5 Ιουλίου 2010 - 2:57 μ.μ.
  O405N :

  Νομίζω ότι θα κόψουν τον πισινό τους και θα το λειτουργήσουν, αλλιώς θα τις φάνε αυτοί τώρα!

  Θα βγεί από το κάδρο η ανικανότητα στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ και της πολεοδομίας και θα μπουν αυτοί!

 • 17 Ιουλίου 2010 - 3:46 μ.μ.
  O405N :

  Από ότι έμαθα γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων από στελέψη του ομίλου ΟΖΕ για το -ίσως- και ταυτόχρονο άνοιγμα των σταθμών:

  •ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
  •ΣΚΑ (στάση Χαλκίδας)
  •ΣΚΑ (στάση Πελοππονήσου Λιόσια-Αεροδρόμιο)
  •ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

  Είδωμεν...

 • 18 Ιουλίου 2010 - 5:35 μ.μ.
  Ανώνυμος :

  Ταύρος??? Και αυτός έτοιμος είναι!

 • 18 Ιουλίου 2010 - 6:03 μ.μ.

  Πρέπει, επίσης, το δρομολόγιο Αθήνα-Χαλκίδα να μετατραπεί σε πραγματικό "προαστιακό" με κάρτες απεριορίστων διαδρομών, ειστήριο ΟΑΣΑ μέχρι Αγ.Στέφανο καθώς και να επεκταθεί από Αθήνα μέχρι τον Πειραιά.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget