Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

The Mall Athens: Πρόσθετη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση ΕΙΡΗΝΗ-ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ

0 σχόλια
Το εμπορικό κέντρο The Mall Athens, αναγνωρίζοντας πως ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτών του μετακινείται προς και από αυτό με την Γραμμή Μετρό 1 η οποία έχει διακόψει την εξυπηρέτηση στο τμήμα ΕΙΡΗΝΗ-ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ λόγω ανακαίνισης των γραμμών, δρομολογεί μέχρι την λήξη των εργασιών στο τμήμα ειδικά λεωφορεία ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ, ενισχύωντας την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση μεταξύ των σταθμών.

Το ονομαζόμενο The Mall Bus θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο (ώρες 8:30-21:30) και θα σας δίνει την δυνατότητα να επισκεφτείτε, χωρίς καμία επιβάρυνση το εμπορικό κέντρο.

Οι αφετηρίες των λεωφορείων θα βρίσκονται έξω από τον σταθμό ΕΙΡΗΝΗ και την κεντρική είσοδο του The Mall Athens (οδός Ανδρέα Παπανδρέου - VIP Parking).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget