Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

ΟΑΣΑ: Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010: 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΜ

1 σχόλια
Απεργία της ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010: Όλα τα ΜΜΜ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Τα λεωφορεία του αεροδρομίου & οι νυχτερινές γραμμές ΔΕΝ θα λειτουργούν από 05:00 της Πέμπτης μέχρι 05:00 της Παρασκευής.

1 σχόλια:

  • 9 Ιουλίου 2010 - 8:35 π.μ.
    Ανώνυμος :

    Ειδικά τα ΜΣΤ θα μπορούσαν να λειτουργούν κάποιες ώρες. Ο τρόπος που θα έπρεπε να λειτουργήσουν ώστε να είναι φανερό ότι συμμετέχουν στην απεργία, είναι το μεν πρωί να δουλεύουν οι συρμοί προς το κέντρο, και από Ομόνοια ή Σύνταγμα και μετά να αποσύρονται, ενώ το μεσημέρι να δούλευαν αντίστροφα. Δηλαδή να πηγαίνουν χωρίς στάσεις μέχρι Ομόνοια ή Σύνταγμα και να φορτώνουν από εκεί και μετά.
    Δυστυχώς όμως με τη στάση τους μάλλον την ΕΣΥΕΑ θυμίζουν που όλοι ξέρουν τι παιχνίδι παίζει.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget