Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

"Ενωμένοι Πολίτες": Αίτημα για λειτουργία του έτοιμου κατασκευασμένου προαστιακού σταθμού ΤΑΥΡΟΣ

0 σχόλια

Οι Ενωμένοι Πολίτες για τον Προαστιακό του Ταύρου

Επίσκεψη στον Προαστιακό του Ταύρου πραγματοποίησαν οι Ενωμένοι Πολίτες με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Σπανάκη και τα στελέχη του συνδυασμού Λευτέρη Χαρμπατσή και τον Σταμάτη Καζαντζή.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος με αφορμή την επίσκεψη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Βρισκόμαστε στο σταθμό του προαστιακού «Ταύρος» στην περιοχή του Ταύρου. Ένας σταθμός που έχει ολοκληρωθεί εδώ και 2 χρόνια κοντά και ακόμα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία. Οι κάτοικοι της περιοχής του Ταύρου δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από έναν σταθμό που πραγματικά τον έχουν ανάγκη. Η δημοτική μας αρχή θα κάνει τις προσπάθειες που πρέπει ώστε το συντομότερο δυνατόν, όχι μόνο να έρθει σε λειτουργία ο σταθμός, αλλά και να γίνει συνολική ανάπλαση της περιοχής γύρω από το σταθμό. Υπάρχει μια περιοχή που μπορούμε να την αξιοποιήσουμε προς όφελος των κατοίκων, να φτιάξουμε μια ζώνη πρασίνου, μια παιδική χαρά που έχει ανάγκη η γύρω περιοχή. Επίσης στις προτάσεις μας και στην παρέμβαση που θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες προς τη διοίκηση του προαστιακού αλλά και προς τον Υπουργό Υποδομών, τον κύριο Ρέππα, θα είναι να ονομαστεί «Ταύρος - Γήπεδο Φωστήρα».

ΠΗΓΗ: Ιστολόγιο Μοσχάτο Live!

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Amnizia Forum


--------------------------------------------------------------------------------

ΣΧΟΛΙΟ:

Δυστυχώς, ο σταθμός ΤΑΥΡΟΣ του προαστιακού ΔΕΝ είναι ο μόνος που είναι έτοιμος και δεν λειτουργεί. Υπάρχουν οι: ΤΑΥΡΟΣ, ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΧΑΡΝΑΙ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ.

Η αρμόδια για την λειτουργία τους εταιρεία ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε αλεπάλληλες ερωτήσεις μου, μου απαντά ξερά: "Δεν ξέρω πότε θα τους λειτουργήσουμε".

Μιλάμε για εικόνες πλήρους διάλυσης...

Αλλά και να λειτουργήσει, το ένα δρομολόγιο την ώρα δεν πρόκειται να σώσει τους κατοίκους. Πρέπει να δημιουργηθεί το εξής πλέγμα δρομολογίων:

4 δρομολόγια/ωρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ με το 1 από αυτά τα δρομολόγια να επεκτείνεται μέχρι τη Χαλκίδα.

4 δρομολόγια ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΜΑΓΟΥΛΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ με το 1 από αυτά τα δρομολόγια να επεκτείνεται μέχρι το Κιάτο.

Η παραπάνω πρόταση θα απέφερε μεγάλη επιβατική κίνηση και ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση στους πολίτες, δυστυχώς όμως, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΥΠΟΜΕΔΙ δεν ακούνε, δεν ρωτάνε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget