Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

ΟΑΣΑ: 25 Απριλίου 2010: «Πράσινη Δράση, Καθαρά Δάση»

0 σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΑΣΑ

«Πράσινη Δράση, Καθαρά Δάση»

Στο πλαίσιο της προσπάθειας «Πράσινη Δράση, Καθαρά Δάση», το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και ο ΟΑΣΑ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής διρογανώνουν εθελοντικές δράσεις, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι δράσεις αυτές συνεχίζονται και την Κυριακή 25 Απριλίου 2010, με τον καθαρισμό του Εθνικού Πάρκου του Σχινιά, στο Μαραθώνα.

Υποστηρικτής και αρωγός αυτής της εθελοντικής δράσης θα είναι ο ΟΑΣΑ, ο οποίος την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 θα διαθέσει λεωφορεία για την δωρεάν μετακίνηση των εθελοντών από και προς το σημείο της δράσης.

Συγκεκριμένα, θα δρομολογηθούν λεωφορεία, τα οποία θα μεταφέρουν δωρεάν όποιον πολίτη επιθυμεί να συμμετάσχει, από τα εξής δύο σημεία-αφετηρίες :

  • από την πλατεία Πλατάνου, στην Κηφισιά
  • από το σταθμό του μετρό «Δουκ. Πλακεντίας»

Τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από τις 09:00 μέχρι 10:00 το πρωί προς το Σχινιά και από τον Σχινιά στις 13:00 το μεσημέρι, προς τις αντίστοιχες αφετηρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και την ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget