Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010

ΟΑΣΑ: Αναδιοργάνωση λεωφορειακών γραμμών

1 σχόλια

-Κατάργηση λεωφορειακών γραμμών 601 και 603

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των λεωφορειακών γραμμών με στόχο την τροφοδότηση των Μέσων Σταθερής Τροχιάς και την βελτιστοποίηση του συγκοινωνιακού έργου, από την 1η Απριλίου 2010 καταργούνται οι λεωφορειακές γραμμές 601 ΚΑΝΙΓΓΟΣ – Ν. ΦΙΛΟΘΕΗ - Π. ΨΥΧΙΚΟ και 603 ΚΑΝΙΓΓΟΣ – ΨΥΧΙΚΟ.

Οι επιβάτες του Δήμου Ψυχικού θα εξυπηρετούνται από τις τοπικές τροφοδοτικές γραμμές 651 ΨΥΧΙΚΟ-ΠΑΝΟΡΜΟΥ Α (ΚΥΚΛΙΚΗ) και 653 ΠΑΝΟΡΜΟΥ-ΨΥΧΙΚΟ Β (ΚΥΚΛΙΚΗ) οι οποίες θα τερματίζουν στο σταθμό μετρό «Πανόρμου» και των οποίων αυξάνονται τα δρομολόγια με δεκάλεπτη συχνότητα στις ώρες αιχμής και βελτιώνεται σημαντικά η αξιοπιστία τους.

Επίσης, τα πρωινά και μεσημεριανά δρομολόγια της καταργηθείσης λεωφορειακής γραμμής 601 τα οποία εξυπηρετούν τα σχολεία θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται προς τον οικισμό Α। Παπανδρέου από την λεωφορειακή γραμμή 651.


-Επέκταση γραμμής τρόλεϊ 2 – Κατάργηση γραμμής τρόλεϊ 9

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και την βελτιστοποίηση του συγκοινωνιακού έργου, από την Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αλλαγές:

· Επεκτείνεται η διαδρομή της γραμμής τρόλεϊ 2 ΠΛ. ΚΥΨΕΛΗΣ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ στο τμήμα από την Πλατεία Κυψέλης έως την Άνω Κυψέλη.

· Η νέα γραμμή τρόλεϊ 2 ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, θα έχει αφετηρία στην οδό Καυκάσου, κοινή με την αφετηρία της γραμμής τρόλεϊ 4 ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ-ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ-ΣΤ. ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ.

· Οι γραμμές τρόλεϊ 2 και 4 θα έχουν κοινή διαδρομή στην περιοχή της Άνω Κυψέλης από την αφετηρία έως την πλ. Κυψέλης.

· Καταργείται η γραμμή τρόλεϊ 9 ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ-ΖΑΠΠΕΙΟ της οποίας τα δρομολόγια θα ενσωματωθούν στις γραμμές τρόλεϊ 2 και 4.

1 σχόλια:

  • 21 Απριλίου 2010 - 11:27 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Η ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΟΜΟΝΟΙΑ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget