Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

ΟΑΣΑ: 25 Απριλίου 2010: Διευκόλυνση ΟΑΣΑ για τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

0 σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΑΣΑ:

Σχετικά με τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25 Απριλίου 2010, στο ΣΕΦ και προκειμένου να διευκολυνθεί η εκλογική διαδικασία, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τα παρακάτω :

  • Επειδή το τμήμα του ΗΣΑΠ από το σταθμό Καλλιθέας έως το σταθμό του Φαλήρου δεν λειτουργεί, καλύπτεται με τη γραμμή Χ13 της ΕΘΕΛ, της οποίας ενισχύονται τα δρομολόγια την Κυριακή 25/4/2010. Η εν λόγω γραμμή έχει αφετηρία στο σταθμό του ΗΣΑΠ της Καλλιθέας και τέρμα στο σταθμό του ΗΣΑΠ, του Ν. Φαλήρου.

  • Ενισχύονται τα δρομολόγια του Τραμ με πρόγραμμα τυπικής καθημερινής ημέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget