Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Δελτίο τύπου της Π.Ε.Π.Ε. για τις συνεχείς κλοπές καλωδίων ηλεκτροκίνησης στον ΟΣΕ

0 σχόλια
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ Ο.Σ.Ε. (Π.Ε.Π.Ε.)

ΤΜΗΜΑ Π.Ο.Σ. - Ε.Κ.Π. - Γ.Σ.Ε.Ε. - A.L.E.

ΔΗΜΟΣΘ. ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛΕΦ FAX.: 210 4172390
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΛ .FAX . 210 3824063
ΠΑΡΑΡΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: ΚΥΡΙΜΗ 1-3 ΜΕΝΕΜΕΝΗ
ΤΗΛΕΦ. & FAX: 2310-530568

Αριθμ. Αναγν. Πρωτοδικείου Πειραιά 330/81ΑΜ2387 Πανευρωπαϊκό Σωματείο Μηχανοδηγών
Αθήνα , 15/04/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι σαν σωματείο( Μηχανοδηγοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ ) έχουμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για το φαινόμενο της κοπής καλωδίων ηλεκτροκίνησης στο κομμάτι του δικτύου Αθήνα – Κιάτο - Θήβα – Τιθορέα .
Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται καθημερινά στις αφίξεις των αμαξοστοιχιών οφείλονται σε αυτό το φαινόμενο που εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και την ασφάλεια του επιβατικού κοινού .
Το κόστος των δολιοφθορών – που ανέρχεται περίπου στα 10 εκ ευρώ έως σήμερα – επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό , ενώ η κατάσταση αυτή συμβάλει και στην καθυστέρηση της ολοκλήρωσης σημαντικών έργων υποδομής που θα βοηθήσουν στην καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με το νέο τροχαίο υλικό .
Μέχρι και σήμερα και παρά τις όποιες ενέργειες μας δεν έχει ληφθεί καμία μέριμνα για την αντιμετώπιση του φαινόμενου που έχει προκαλέσει μεταξύ άλλων και τραυματισμούς συναδέλφων μας. Σαν σωματείο θα εξετάσουμε και το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων για την περαιτέρω ανάδειξη του θέματος και την ευαισθητοποίηση των αρχών.

Ζητάμε την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τις καθυστερήσεις και την άμεση επέμβαση της πολιτείας για την αποκατάσταση της ασφαλούς κυκλοφορίας των τρένων .


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget