Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

21 και 22 Απριλίου 2010: Κανονικά λειτουργούν ολα τα ΜΜΜ της Αθήνας

4 σχόλια

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) , αλλά και όλες οι εταιρείες λειτουργίας των ΜΜΜ (ΕΘΕΛ-λεωφορεία, ΗΛΠΑΠ-τρόλλεϊ, ΗΣΑΠ-Γραμμή μετρό 1, ΑΜΕΛ-Γραμμές μετρό 2 και 3, ΤΡΑΜ-Τραμ και ΟΣΕ-Προαστιακός) δεν έχουν ενημερώσει με κάπoιο δελτίο τύπου για επικείμενη απεργία, επομένως τα ΜΜΜ της Αθήνας αύριο και μεθαύριο λειτουργούν κανονικά.

Υποθέτω πως κάποια δρομολόγια λεωφορείων και τρόλλεϊ, (ίσως και το τμήμα του τραμ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) να ακυρωθούν, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που θα κλείσουν τους δρόμους...

4 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget