Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

12χρονος κεραυνοβολήθηκε επιχειρώντας σχεδιασμό γκραφίτι σε συρμό ΟΣΕ στη Λάρισα

3 σχόλια
Με εγκαύματα σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, ένας 12χρονος από τη Λάρισα, ο οποίος το πρωί κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτροφόρο πεδίο των καλωδίων ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ.

Ο νεαρός, ήταν λάτρης του «γκράφιτι» και στις 7.30 το πρωί πήγε στο σταθμό του Μεζούρλου Λάρισας, όπου σταθμεύουν οι ηλεκτροκίνητοι συρμοί. Εισχώρησε στον χώρο του μηχανοστασίου, χωρίς να γίνει αντιληπτός από το προσωπικό και ανέβηκε στην οροφή ενός βαγονιού, προφανώς για να σχεδιάσει γκράφιτι κάποια από τις επιφάνειες του. Αν και δεν ήρθε σε επαφή με το ηλεκτροφόρο καλώδιο από το οποίο παίρνει ρεύμα κίνησης η μηχανή του συρμού, το ηλεκτροφόρο πεδίο που δημιουργείται λόγω της υψηλής τάσης των 25.000 βόλτ, δημιούργησε τόξο-βραχυκύκλωμα, κεραυνοβόλησε και ταυτόχρονα εκτίναξε το 12χρονο σε μεγάλη απόσταση, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Σιδηροδρομικοί βρήκαν το νεαρό δίπλα στις ράγες του τρένου. Αρχικά το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

3 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget