Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Απεργία στα ΜΜΜ (πλήν μετρό και προαστιακού) 15 Μαρτίου 2010 από 11:00 έως και 17:00


Απεργιακή κινητοποίηση, προκειμένου τα μέλη των σωματείων εργαζομένων να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση τους, κήρυξαν τα σωματεία των εργαζομένων ΕΘΕΛ (λεωφορεία), ΗΛΠΑΠ (τρόλλεϊ), ΗΣΑΠ (Γραμμή Μετρό 1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ) και ΤΡΑΜ από τις 11.00 έως και 17:00.

Κανονικά θα λειτουργούν οι γραμμές Μετρό 2 (ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) και 3 (ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ) και ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ.

Υπενθυμίζεται πως τα ταξί σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούν 48ωρη απεργία (σήμερα και άυριο).

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget