Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

ΟΣΕ: Συνεχίζουν τα προβλήματα στην γραμμή ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

0 σχόλια
Παραμένουν τα προβλήματα στην σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας - Θεσσαλονίκης, παρά το το γεγονός ότι τα συνεργεία του ΟΣΕ εργάζονταν όλη τη νύχτα για να αποκαταστήσουν τη βλάβη και να επαναφέρουν τον συρμό που εκτροχιάστηκε στις ραγές, μέχρι στιγμής δεν το έχουν κατορθώσει.

Οι αρμόδιοι του ΟΣΕ δεν μπορούν να καθορίσουν χρόνο που θα ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις και θα αποκατασταθεί η σιδηροδρομική σύνδεση ενώ μέχρι τότε η ταλαιπωρία των επιβατών συνεχίζεται αφού είναι αναγκασμένοι να αποβιβάζονται από τα τρένα, να κινούνται με λεωφορείαστο τμήμα Λιανοκλαδίου- Τιθορέας και στη συνέχεια πάλι με τρένο για τον προορισμό τους.

Υπενθυμίζεται, ότι όγκοι με χώμα και πέτρες κάλυψαν τη γραμμή με συνέπεια να πέσει πάνω σε αυτά ένας συρμός χωρίς επιβάτες και να εκτροχιαστεί. Από τότε άρχισε η προσπάθεια αποκατάστασης και συγχρόνως η ταλαιπωρία των επιβατών των τρένων.


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΕΘΝΟΣ μεσω ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget