Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012: 48ωρη απεργία στα ΜΜΜ με εξαίρεση την γραμμή μετρό 1 που θα λειτουργήσει 10:00 με 17:00

Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 όλα τα ΜΜΜ (λεωφορεία,τρόλεϊ, γραμμές μετρό 2& 3, τραμ, προαστιακός, ΟΣΕ) θα απεργούν, πλήν της γραμμής μετρό 1 που θα λειτουργεί από τις 10:00 μέχρι και 17:00 των δυο παραπάνω ημερών.

Αναμένονται και ακυρώσεις των τελευταίων δρομολογίων προαστιακού της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου 2012. Δείτε εδώ.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget