Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΑΣΥ: Επιβάτης έπεσε στις γραμμές!

2 σχόλια
Το ρολόι έδειχνε 7.03 το πρωί όταν στον σταθμό του Μετρό Συγγρού - Φιξ ένας επιβάτης έπεσε στις ράγες!


Ο νεαρός άνδρας παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε μέσα στις γραμμές αλλά ευτυχώς εκείνη την ώρα δε βρισκόταν σε κίνηση, κάποιος συρμός.

Παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε οι υπάλληλοι του Μετρό δίχως να χάσουν την ψυχραιμία τους έκοψαν αμέσως την παροχή ρεύματος στο συγκεκριμένο σημείο καθώς ο άνδρας είχε χτυπήσει στα σίδερα των γραμμών και κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σημείο και μετέφερε τον τραυματία στον Ευαγγελισμό.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ

2 σχόλια:

 • 6 Φεβρουαρίου 2012 - 11:04 π.μ.
  Ανώνυμος :

  den exoyn dei tipota akoma o kosmos.....perastika ston an8ropo......alla paei gia kleisimo kai to metro ....dythxos atsi to katantisane asfaleia prostasia mhden

 • 9 Φεβρουαρίου 2012 - 12:11 μ.μ.
  Angelo :

  Εντάξει, δεν χρειαζεται να είμαστε υπερβολικοί. Πράγματι υπάρχει ενα πρόβλημα στην Ασφάλεια/Προστασια στα ΜΜΜ αλλα σε αυτην την περίπτωση δεν έπεξε ρόλο αυτο. Ήταν ένα ατυχές γεγονός που μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε.
  Εκτός και αν υπήρξαν και άλλοι παράγοντες, Π.χ γλιστερό δάπεδο, αλλα εδώ δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget