Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012: Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012, έχουν συμφωνηθεί οι παρακάτω στάσεις εργασίας:

ΣΤΑΣΥ (3 γραμμές μετρό & τραμ): Λειτουργία μεταξύ 10:00 – 17:00
Εθνικός (ΟΣΕ) και προαστιακός σιδηρόδρομος: 24ωρη απεργία (δείτε εδώ)
ΟΣΥ (λεωφορεία): Λειτουργία μεταξύ 9:00 – 21:00
ΟΣΥ (τρόλεϊ): Λειτουργία μεταξύ 8:00 – 21:00.

Η γραμμή 3 του μετρό κατά την διάρκεια λειτουργίας του θα εκτελεί δρομολόγια από Αιγάλεω μέχρι Δουκίσσης Πλακεντίας.

Δρομολόγια προαστιακού αναστέλλονται και την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου (τα τελευταία).

Τα οχήματα της ΟΣΥ θα αρχίσουν να αποσύρονται σταδιακά μια ώρα πριν την έναρξη της απεργίας, ενώ η πλήρης αποκατάσταση κυκλοφορίας μετά τη λήξη της απεργίας θα πραγματοποιηθεί μια ώρα μετα. Για το τραμ, υπολογίστε 1,5 ώρες.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget