Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Επιζητά καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση

0 σχόλια
Δήμος Αχαρνών εκτιμώντας τα νέα δεδομένα στην πόλη μας θέτει ως πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης από το δίκτυο Μέσων Μαζικής Μετακίνησης.


Ως νέα δεδομένα εκτιμώνται η συνένωση των δύο πρώην Δήμων Αχαρνών και Θρακομακεδόνων, η ανάγκη στήριξης της ένταξης του Ολυμπιακού Χωριού στον οικιστικό και κοινωνικό ιστό της πόλης, η ανάγκη βελτιωμένης σύνδεσης όλων των περιφερειακών περιοχών (Βαρυμπόμπη, Εργατικές, Αγία Aννα, Πάτημα Πλαβούκου, Aγιος Ιωάννης Ρώσος κ.λπ) με τα βασικά σημεία της πόλης, το εμπορικό κέντρο, το Δημαρχείο και τους Σταθμούς ΟΣΕ και Προαστιακού. Παράλληλα έχουν ληφθεί υπόψη οι προτάσεις που κατέθεσαν σχεδόν όλοι οι σύλλογοι της πόλης.

Το πλαίσιο του προτεινόμενου σχεδιασμού για την καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση της πόλης, συζητήθηκε σήμερα 9/2/2012 σε συνάντηση στα γραφεία του ΟΑΣΑ μεταξύ του Δημάρχου κ. Σ. Ντούρου, του Προέδρου του ΟΑΣΑ κ. Δ. Δημητρίου του Αντιδημάρχου κ. Π. Αναγνωστόπουλου, και του μέλους του ΔΣ του ΟΑΣΑ και πρώην Δημοτικού Συμβούλου κ. Σπύρου Βρεττού.

Από τη συνάντηση προέκυψε ότι πράγματι υπάρχει αναγκαιότητα για επανασχεδιασμό σημαντικού μέρους των δρομολογίων και διαδρομών και τέθηκε άμεσο χρονοδιάγραμμα δράσεων ώστε στις αρχές Μαρτίου να τεθεί υπόψη του ΔΣ και των Δημοτών το νέο δίκτυο εξυπηρέτησης.

Συνολικά από τον προτεινόμενο σχεδιασμό, εκτιμάται ότι η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση θα βελτιωθεί σημαντικά καθώς θα διευκολυνθεί η πρόσβασή των περισσότερων περιοχών προς το εμπορικό και διοικητικό κέντρο της πόλης καθώς και προς τους σταθμού του ΟΣΕ και του Προαστιακού.


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget