Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

ΑΜΕΛ & ΗΣΑΠ: Ενός λεπτού σιγή για τους αδικοχαμένους αστυνομικούς

0 σχόλια
Ενός λεπτού σιγή τήρησαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, ως ελάχιστη τιμή και ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους, εν ώρα καθήκοντος, από τους αδίστακτους κακοποιούς, τους οποίους κυνηγούσαν στην περιοχή του Ρέντη.

Τα Σωματεία των εργαζομένων πήραν απόφαση, σύμφωνα με την οποία οι συρμοί στο Μετρό και στους ΗΣΑΠ ακινητοποιήθηκαν στους σταθμούς στις 15:00 τηρώντας ενός λεπτού σιγή.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι ενώνουν τη φωνή τους ενάντια σε κάθε μαφιόζικη δολοφονική ενέργεια από όπου και αν αυτή προέρχεται.

ΠΗΓΗ: real.गर

ΣΧΟΛΙΟ: Και το ιστολόγιο μας εκφράζει την βαθιά θλίψη του και τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των αδικοχαμένων αστυνομικών και καλεί άμεσα τους ανεύθυνο-υπεύθυνους να μας βγάλουν από το τέλμα της ανομίας και της ατιμωρησίας που μας έχουν βουλιάξει τόσα χρόνια, δίνοντας το βήμα σε μαφιόζους, δολοφόνους, ληστές και άλλα εκλεκτά κατακάθια ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να τους πειράξει ποτέ κανείς...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget