Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

25 Μαρτίου 2010-2011: 1 χρόνος λειτουργίας του ιστολογίου μας!

1 σχόλια
Σαν σήμερα, το 2010, το ιστολόγιο μας έκανε την δειλή εμφάνιση του με παρθενική ανάρτηση, αυτή για το "πράσινο κύμα" του τραμ. Έκτοτε και προς μεγάλη μου έκπληξη, απέκτησε μεγάλη επισκεψιμότητα, ιδιαίτερα τις μέρες των απεργιών και έγινε ένας καλός χώρος ενημέρωσης των συμπολιτών μας για τις εξελίξεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο εθελοντισμός του
ιστολόγου σίγουρα είναι ένα δύσκολο χόμπι και υπήρξαν και άσχημες στιγμές παρεξήγησης με μερικούς αναγνώστες που με έκαναν να θέλω να κλείσω το ιστολόγιο. Δεν μπορούσα, όμως, να μην ενημερώνω τους συμπολίτες μου για τις εξελίξεις πάνω στο θέμα που λατρεύω και που όλοι γνωρίζουμε ότι αν λειτουργήσει σωστά, μπορεί να κάνει την πόλη και τη χώρα μας πολύ πιο όμορφη, άνετη και καθαρή.

Ο διαχειριστής του
ιστολογίου σας ευχαριστεί και σας υπόσχεται ακόμα συχνότερη και πληρέστερη ενημέρωση ως ανταμοιβή για την εμπιστοσύνη σας και σας εύχεται χρόνια πολλά για τη σημερινή σημαντικότερη μέρα του Ελληνισμού, της επανάστασης του υπόδουλου έθνους μας ενάντια στην Τούρκικη κατοχή με πρωτεργάτη τον επίσκοπο Παλαιών Πατρών Γερμανό που σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης από τη μονή της Μέγιστης Λαύρας στα Καλάβρυτα.

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget