Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

ΑΜΕΛ: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ εναντίον ΠΛΗΡΩΝΩ

0 σχόλια
Κόντρα ανάμεσα σε μέλη της κίνησης "Δεν Πληρώνω" και σε επιβάτες που θέλησαν να ακυρώσουν το εισιτήριο τους στο μετρό του Συντάγματος.

Μάλιστα, μια γυναίκα τράβηξε το αυτοκόλλητο από ένα ακυρωτικό μηχάνημα ενώ μια άλλη την έσπρωξε. Στη συνέχεια ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ τους...

Ωστόσο και άλλοι επιβάτες θέλησαν να ακυρώσουν το εισιτήριό τους προκαλώντας των εκνευρισμό των μελών του Δεν Πληρώνω.

Τα πνεύματα προσπάθησε να ηρεμήσει ένας εργαζόμενος του Μετρό ο οποίος ζήτησε να μείνει ανοιχτό ένα ακυρωτικό μηχάνημα ώστε να εξυπηρετούνται όσοι θέλουν να "κόψουν" το εισιτήριό τους.

ΠΗΓΗ: www.contra.gr και etheldrivers.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ: Όσοι δεν θέλουν να ακυρώσουν το εισιτήριο τους, μπορούν να μην το κάνουν. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κλείνουν ακυρωτικά ή και να τα καταστρέφουν για να αναγκάσουν και τους πολίτες που θέλουν να ακυρώσουν να μην προβούν σε αυτό. Οι κύριοι του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που φοβούνται να μην ιδιωτικοποιηθούν οι συγκοινωνίες ή να μην αυξηθεί το εισιτήριο, με τις ενέργειες τους που οδηγούν σε απώλεια δυνητικών εσόδων, επιταχύνουν την υλοποίηση των ίδιων των φόβων τους. Συμφωνούμε μαζί τους ότι τα εισιτήρια δεν έπρεπε να αυξηθούν, συμφωνούμε ότι τα ΜΜΜ δεν είναι της ποιότητας που αρμόζει στην πόλη μας, αλλά ο συγκεκριμένος τρόπος διαμαρτυρίας με βανδαλισμούς και βία είναι απαράδεκτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget