Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

ΟΣΕ: Επιχείρηση - "σκούπα" της ΕΛΑΣ στον σταθμό ΚΟΡΙΝΘΟΣ της ΣΠΑΠ

0 σχόλια
Δεκατέσσερις συλλήψεις μεταναστών που βρίσκονταν παράνομα στην χώρα, ήταν ο απολογισμός αστυνομικής επιχείρησης- «σκούπα» που έκανε η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας στον παλιό σταθμό του Ο.Σ.Ε στην Κόρινθο, τον οποίο οι αλλοδαποί υπήκοοι χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα.


Μέσα στα ακινητοποιημένα και παροπλισμένα βαγόνια των τραίνων, οι αστυνομικοί έπιασαν στον… ύπνο τους 14 παράνομα διαμένοντες μετανάστες, τους συνέλαβαν και κίνησαν την διαδικασία απέλασής τους από την Ελλάδα. Όπως αποδείχθηκε, όμως, ο εγκαταλελειμμένος σταθμός είχε γίνει έρμαιο κακοποιών που τον λεηλατούν, αλλά και τον χρησιμοποιούν ως κρησφύγετο για τα κλοπιμαία τους!

Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ένας 42χρονος Γεωργιανός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα… μοτέρ που δεν μπόρεσε να εξηγήσει πώς βρέθηκε στα χέρια του. Όπως απέδειξε η έρευνα των αστυνομικών, το είχε κλέψει τις τελευταίες ημέρες από μια αποθήκη του Ο.Σ.Ε. στον σταθμό και σκόπευε να το πουλήσει!


Του Μανώλη Bάια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget