Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

ΟΑΣΑ & ΟΣΕ: Αύξηση στα κόμιστρα κατά τουλάχιστον 25% απαιτεί το μνημόνιο Νο4 έως το 2013!

0 σχόλια
Εισιτήριο στα 1,8 ή και 2 ευρώ έως το 2013 ονειρεύεται η τροϊκα, στο νέο επικαιροποιημένο μνημόνιο συνεργασίας Νο4 που υπογράφει με την κυβέρνηση... Αλλά φυσικά, δεν προτείνει τον μηδενισμό της λαθρεπιβίβασης που θα έχει ακόμη καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα στους οργανισμούς ενώ δεν θα μετατραπούν οι αστικές συγκοινωνίες σε είδος... πολυτελείας!


Το μόνο που θα επιφέρει η απαίτηση αυτή είναι την κατακόρυφη αύξηση της λαθρεπιβίβασης και τη μείωση της επιβατικής κίνησης, κάτι που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην κατακρήμνιση των προϋπολογισμών. Ανίκανοι ή βαλτοί; Ο καθένας κάνει τις υποθέσεις του...

Διαβάστε ολόκληρο το μνημόνιο Νο4 εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget