Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

ΟΣΥ & ΣΤΑΣΥ: Τα νέα λογότυπα και σύντομα νέα ιστοσελίδα της ΟΣΥ, άγνωστη η τύχη αυτής της ΣΤΑΣΥ

3 σχόλια
Στην οριστικοποίηση των λογοτύπων ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ κατέληξαν οι διοικήσεις.


Ωστόσο, οι πολλαπλές ιστοσελίδες των προηγούμενων ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΑΜΕΛ, ΑΜ, ΗΣΑΠ και ΤΡΑΜ παραμένουν, με αποτέλεσμα να δημιουργούν σύγχυση.

Σύντομα θα λειτουργήσει η νέα ιστοσελίδα της ΟΣΥ, καταργώντας (λογικά) τις ιστοσελίδες ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ. Άγνωστη η τύχη της ιστοσελίδας της ΣΤΑΣΥ που παραπέμπει σε αυτή της ΑΜΕΛ.

3 σχόλια:

 • 30 Μαρτίου 2012 - 1:33 π.μ.
  Ανώνυμος :

  Ακου ΣΤΑΣΥ.....σταθερές συγκοινωνίες...τι ηλίθιος τιτλος......και χειρότερο το logo ...Παντου γνωρίζουν μετρό....

 • 3 Απριλίου 2012 - 3:29 μ.μ.
  Ανώνυμος :

  Πραγματικά χειρότερο λογότυπο δεν γίνεται να υπάρξει, η προχειρότητα και η αντιαισθητική στο ζενίθ τους. Καμία φαντασία απολύτως, ανύπαρκτος σχεδιασμός! Έχει διαφορά το δεν θέλω να κάνω έξοδα για έναν διαγωνισμό για την σχεδίαση ενός λογότυπου και άλλο διαλέγω το οποιοδήποτε βρω μπροστά μου. Ευτυχώς που δεν θα το δούμε στα οχήματα καθώς από ότι λένε λόγο οικονομικής κρίσης δεν θα τοποθετηθεί σε αυτά. ΕΥΤΥΧΩΣ!

 • 6 Απριλίου 2012 - 3:25 μ.μ.
  Mystic_Bard :

  Τουλάχιστον κρατήσανε το ιστορικό σήμα των ΗΣΑΠ !!!!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget