Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

ΣΤΑΣΥ: Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012: 4ωρη στάση εργασίας 11:00 με 15:00 στις 3 γραμμές μετρό και τραμ

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012, λόγω στάσης εργασίας εργασίας των σωματείων των εργαζομένων στην "ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε" ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ (ΓΡΑΜΜΗ 1), το ΜΕΤΡΟ (ΓΡΑΜΜΕΣ 2 και 3), και το ΤΡΑΜ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ μεταξύ των ωρών 11:00 – 15:00. Οι εργαζόμενοι απεργούν για την μη υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Τα τελευταία δρομολόγια των γραμμών 2 & 3 μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget