Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

ΟΣΥ: Επίθεση σε οδηγό επειδή έκανε παρατήρηση για κάπνισμα εντός του οχήματος!

0 σχόλια
Δύο οδηγοί από τα ΗΛΠΑΠ δέχτηκαν επίθεση από ομάδα περίπου δέκα νεαρών, αργά σήμερα το βράδυ στη Νίκαια, (γραμμή 21 Νίκαια – Ζάππειο).


Οι νεαροί επιτέθηκαν στον οδηγό και τον συνάδελφό του, στο τέρμα της γραμμής στη Νίκαια διότι ο οδηγός τους έκανε παρατήρηση επειδή κάπνιζαν μέσα στο τρόλεϊ.

Οι συνάδελφοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί τους μας είπαν ότι παραμένουν για παρακολούθηση καθώς δέχτηκαν χτυπήματα στο σώμα αλλά και στο κεφάλι.


Απο Πρωτοβουλία Οδηγών Ε.ΘΕ.Λ - ΗΛΠΑΠ μέσω ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget