Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΑΣΥ: Γιορτινές εκδηλώσεις στους σταθμούς του δικτύου

1 σχόλια

Με μία σειρά από γιορτινές εκδηλώσεις οι σταθμοί του δικτύου της ΣΤΑΣΥ υποδέχονται τους επιβάτες τους την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Για δυο ολόκληρες εβδομάδες, οι χώροι των σταθμών θα φιλοξενήσουν θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, που φιλοδοξούν να προσδώσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού. Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, που εξασφάλισε η εταιρεία ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. χάρη στην εθελοντική προσφορά του Εθνικού Θεάτρου, του χοροθεάτρου «Ροές», της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων και Ωδείων (διοργάνωση: www.tospirto.net), ξεκίνησε στις 16 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις θεατρικές παραστάσεις «Μπουμπούκι Τριαντάφυλλο» του Εθνικού Θεάτρου και «Οι 3 βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους» του χοροθεάτρου «ΡΟΕΣ», συναυλίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, καθώς και ωριαία μουσικά προγράμματα με εορταστικές μελωδίες από αριστούχους σπουδαστές Ωδείων.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget