Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΑΣΥ & ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Συμφωνία για αναβάθμιση των διαβάσεων του σταθμού ΗΡΑΚΛΕΙΟ

0 σχόλια
Διαβάσαμε στο ypodomes.com...

Οι επικείμενες εργασίες αναβάθμισης των υπογείων διαβάσεων του Σταθμού ΗΣΑΠ Ηρακλείου Αττικής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της νέας συνάντησης που είχαν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου με τη διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ - ΗΣΑΠ ο Δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς, κ. Γιάννης Κεσκινίδης.


Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Ηρακλείου, με την παρέμβασή του ο Δήμος εξασφάλισε από την ΣΤΑ.ΣΥ- ΗΣΑΠ την ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης των φθορών στις διαβάσεις και της συστηματοποίησης των προσπαθειών για τη φύλαξη των χώρων. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την αξιοποίηση του χώρου από τις υπηρεσίες του Δήμου. Επιπλέον συμφωνήθηκε η λειτουργία της κυλιόμενης σκάλας πέραν του ωραρίου των δρομολογίων του ΗΣΑΠ για την 24ωρη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Με συνεχή προσπάθεια εργαζόμαστε ώστε να υπάρχει εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους φορείς, που αναπτύσσουν δραστηριότητα στην πόλη μας, ώστε βήμα βήμα να βελτιώνουμε σε δύσκολους καιρούς την ποιότητα της καθημερινότητά μας. Έτσι, έπειτα από συνεχείς επαφές με τη διοίκηση της δημόσιας επιχείρησης ΣΤΑ.ΣΥ, καταλήξαμε σε μια σειρά αποφάσεων, με βάση τις οποίες θα αναβαθμιστεί η υπόγεια διάβαση στον Σταθμό, αλλά και κατ΄ επέκταση η ευρύτερη περιοχή.

Θα ήθελα να επισημάνω την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα με τη διοίκηση της επιχείρησης, γεγονός που οδηγεί στη διαμόρφωση μιας καλύτερης εικόνας για τους χώρους κοινού ενδιαφέροντος. Ο σκοπός μας είναι να καταστεί η διάβαση ένα ζωντανό, ασφαλές τμήμα της πλατείας κι όχι μια μαύρη τρύπα στον πολεοδομικό ιστό. Και σε αυτό χρειαζόμαστε τη συνεργασία όλων των δημοτών.

Οι δημόσιοι χώροι της πόλης είναι υπόθεση όλων μας, δήλωσε σχετικά ο κ. Βλασσόπουλος.


ΠΗΓΗ: www.ypodomes.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget