Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΑΣΥ: Παρασκευή 9 - Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011: Εκτός λειτουργίας το τμήμα ΤΑΥΡΟΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ | Από Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, πλήρης λειτουργία της γραμμής

Η γραμμή μετρό 1 ΔΕΝ θα διεξάγει δρομολόγια στο τμήμα ΤΑΥΡΟΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ από την Παρασκευή 9 εώς και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, λόγω τελευταίων εργασιών ανακαίνισης του δικτύου. Η εξυπηρέτηση μεταξύ των σταθμών ΤΑΥΡΟΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ θα γίνεται με την ειδική λεωφορειακή γραμμή 011 καθώς και τις τυχόν υπάρχουσες.

Από 12 Δεκεμβρίου 2011, η γραμμή 1 θα λειτουργεί πλήρως, με ενιαία δρομολόγια σε όλο το μήκος του δικτύου, όπως και προ ανακαίνισης.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget