Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΑΣΥ: Η ανακαίνιση τελείωσε, η συχνότητα πολύ χαμηλή λόγω μειωμένου πλέον προσωπικού, η τηλεματική στις καλένδες...

0 σχόλια
Αν όλοι νομίζαμε ότι με το τέλος των εργασιών της ανακαίνισης της γραμμής του ΗΣΑΠ, θα τέλειωνε επιτέλους ύστερα από σχεδόν τέσσερα χρόνια η ταλαιπωρία μας, μάλλον είμαστε «γελασμένοι»...

Μπορεί να ολοκληρώθηκε, μετά από τρία χρόνια, η ανακαίνιση της γραμμής του ΗΣΑΠ, αλλά η ταλαιπωρία για τους επιβάτες δεν έχει λάβει τέλος.

Η γραμμή δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία, σε όλο το μήκος της, την περασμένη Δευτέρα, αλλά ο χρόνος αναμονής στις αποβάθρες παραμένει μεγάλος, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.

Από τους 30 συρμούς που προβλεπόταν να κυκλοφορούν ημερησίως, κινούνται μόνο 20, με αποτέλεσμα να προκαλούνται καθυστερήσεις, συνωστισμός και εκνευρισμός.

Έτσι ο χρόνος αναμονής στις αποβάθρες παραμένει μεγάλος, με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά τη ταλαιπωρία των επιβατών.


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget