Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Κι άλλη καταγγελία για νέα επίθεση οργανωμένης ληστείας στην γραμμή 1!

2 σχόλια
Προς υπουργείο προστασίας του (απλού) πολίτη
Προς ελληνική αστυνομία
Προς ΗΣΑΠ.
Αγαπητοί συμπολίτες, χτες το βράδυ 15/12/2011 κατά τις 19:00, στο συρμό του ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια μπήκαν 7 τύποι (δε μιλούσαν καλά ελληνικά) και έκλεψαν και ξυλοκόπησαν άσχημα όλους τους επιβάτες (εν κινήσει του τρένου).

Παρακαλώ τους συναρμόδιους να επιληφθούν του θέματος ΑΜΕΣΑ ειδάλλως τους καθιστώ ηθικά συνυπεύθυνους για την έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Μη σας φανεί παράξενο αν μια πρωία ο Ηλεκτρικός πάψει οριστικά να λειτουργεί... θα το έχουν σταματήσει απλοί πολίτες που θέλουν να προστατέψουν τις μετακινήσεις και των άλλων πολιτών!

2 σχόλια:

  • 18 Δεκεμβρίου 2011 - 2:11 π.μ.
    Ανώνυμος :

    Αφού η ασφάλεια του ΗΣΑΠ και η αστυνομία δεν μπορεί και δεν θέλει να κάνει τίποτα, θα ήθελα να διατυπώσω την εξής ιδέα που αν και κίνηση απελπισίας ίσως βοηθήσει. Σε περίπτωση που ξανασυμβεί τέτοιο γεγονός οι επιβάτες να χρησιμοποιήσουν τις ασφάλειες ή τα μικρόφωνα που υπάρχουν δίπλα από κάθε πόρτα. Και παράλληλα να ενημερωθεί η ΗΣΑΠ ώστε οι οδηγοί σε τέτοια περίπτωση να κρατήσουν κλειστές τις πόρτες και να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Δεν ξέρω αν είναι ασφαλές για τους επιβάτες αυτό αλλά αν γίνει θα παγηδευτούν οι ληστές. Αν αυτή η ιδέα προωθηθεί από το ιστολόγιο (σαν άρθρο για να το δουν όσοι περισσότεροι γίνεται) και ενημερωθεί και η ΗΣΑΠ πολύ πιθανό οι πολίτες να καταφέρουν αυτό που δεν μπορεί η αστυνομία.

  • 18 Δεκεμβρίου 2011 - 3:33 μ.μ.

    Όπως είπατε, καθόλου ασφαλές για τους επιβάτες. Αν είχαν σκοπό για κάτι τέτοιο, εξ αρχής τόσο πλήθος θα είχε καταφέρει να τα βάλει με τους ληστές, όπου ως τώρα δεν έχει αναφερθει να κρατάνε όπλο ή κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Βέβαια, ακόμη κι αν κρατάνε, ο μοχλός έκτακτης ανάγκης θα φρενάρει απότομα τον συρμό, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν κάπου. Δεν θα είναι οι μόνοι, όμως...

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.

Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας

Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget