Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΗΣΑΠ: Νεαροί βάνδαλοι ακινητοποίησαν συρμό για να τον... "στολίσουν"!

9 σχόλια
21 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 10:43μμ ανώνυμος μας γνωστοποίησε στην ανάρτηση μας (εδώ) το παρακάτω συμβάν στο δίκτυο του ΗΣΑΠ και σας το παρουσιάζουμε αυτούσιο...
Σημερα στις 6μιση περιπου ημουν στον ηλεκτρικο στα πετραλωνα πηγαινοντας προς κηφισια (τουλαχιστον προσπαθουσα με ολα αυτα τα εργα που γινονται). Λοιπον καποια στιγμη εμφανιζεται μια ομαδα "ατιθασων νιατων" με καλυμενα τα προσωπα κι αρχισαν να βαφουν ολο το βαγονι στο οποιο βρισκομουν. Δεν ξερω τι εκανε ο οδηγος, δεν ξερω τι εκακαν οι σεκιουρηταδες. Ειχαν κλεισει οι πορτες του τρενου αλλα το τρενο δεν ξεκινουσε. Ημασταν εγκλωβισμενοι σαν ποντικια και το μονο που καναμε ηταν να βλεπουμε τα ζωα να ζωγραφιζουν το τρενο. Φυσικα τα αερια αυτα περνουσαν μεσα στο βαγονι, χωρις να δινουν καμια σημασια αν μεσα στο τρενο υπηρχαν ατομα με αναπνεστικα προβληματα, εγκυοι, αλλεργικοι στις βαφες. Εχουν αποθρασυνθει τοσο πολυ ωστε να σταματανε τρενο για να το βαψουνε! Λοιπον δεν ξερω για σας αλλα εχω βαρεθει αυτη την ιστορια με τον ησαπ! Δε μας φτανει ολη αυτη η ταλαιπωρια με τα εργα που δειχνουν πως θα κρατησουν αιωνιως, δε μας φτανουν τα κλεφτρονια που εκμεταλλευονται το συνωστισμο που προκαλουν αυτα τα εργα, τωρα θα πρεπει να ανεχομαστε και τον καθε ηλιθιο που του ηρθε να σταματησει το τρενο!

ΣΧΟΛΙΟ: Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά... Ας θυμηθούμε ότι πριν καιρό οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ μηχανοδηγοί προχώρησαν σε απεργία για αυτή την κατάσταση. Μάλιστα, μια ομάδα νεαρών είχε κεραυνοβοληθεί από το σύστημα ηλεκτροκίνησης των ΗΣΑΠ στην προσπάθεια τους να διασχίσουν τις γραμμές. Δεν φτάνει ότι η συντριπτική πλειοψηφεία των εσωτερικών των συρμών είναι βανδαλισμένο, πλέον δεν αρκούνται σε αυτό και επιδίδονται και στο εξωτερικό. Αυτό, ίσως να εξηγεί γιατί τις τελευταίες μέρες, όλοι οι συρμοί της γραμμής 1 βρίσκονται σε άθλια εξωτερική εμφάνιση. Προφανώς, αυτό είναι μια ακόμη απόδειξη ότι ζούμε σε μια απόλυτη Μπανανία όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Ας προσέχαμε...

9 σχόλια:

  • 23 Νοεμβρίου 2010 στις 4:14 μ.μ.

    Προφανώς, κάποιος προώθησε το λινκ για κρίση από τους "συναδέλφους" του.

    Δεν μας ενδιαφέρει αν είσαστε καλλιτέχνες, μας ενδιαφέρει ότι κάνατε κάτι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, όπως ορίζει ο νόμος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σταματήσατε και την κυκλοφορία των συρμών. Απορώ γιατί ο οδηγός δεν ξεκίνησε. Του ρίξατε κανά εμπόδιο μπροστά, όπως συνηθίζετε;

    Τώρα, για το αν οι υπόλοιποι νόμοι παραβιάζονται, πρώτον δεν είναι εντός του θέματος του ιστολογίου να σχολιαστούν και δεύτερον φανερώνουν μια διαταραγμένη και μονοπλευρική αντίληψη. Δηλαδή επειδή παραβιάζονται κάποιοι άλλοι νόμοι, πρέπει και εμείς να παραβιάσουμε αυτούς που μας συμφέρουν; Ή επειδή οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι σε λήθαργο θα έπρεπε να ενισχύουμε την παραβατικότητα; Αυτά που κοροϊδεύετε (την λοιπή παραβατικότητα) πάτε και κάνετε, απλά στην κλίμακα σας. Αυτό δεν έχετε καταλάβει. Γίνεστε σαν τα μούτρα αυτών που κοροϊδεύετε και μισήτε, απλά στο υπόβαθρο που μπορείτε. Και αυτό είναι το χαρακτηριστικό κατατεθέν του νεοέλληνα.

    Συνοπτικά, οσο δεν λαμβάνετε την άδεια και βανδαλίζετε με tags (αυτό δεν είναι τέχνη, αν δεχτούμε ότι το γκράφιτι είναι τέχνη), εμείς βάνδαλους θα σας αποκαλούμε. Το (καλλιτεχνικό και γενικό) επίπεδο σας, άλλωστε, φαίνεται και από το λεξιλόγιο σας...

  • 23 Νοεμβρίου 2010 στις 8:27 μ.μ.

    Αν συνεχίσετε, θα με αναγκάσετε να ενεργοποιήσω τον μετριασμό σχολίων...

    Διαλυθείτε ησύχως, οι 17αρηδες να πάνε να διαβάσουν για τις Πανελλήνιες και να αφήσουν το ίντερνετ, οι υπόλοιποι (ενήλικοι) βάνδαλοι να αρχίσουν τα comment σε άλλα ιστολόγια, εκείνα που θεματολογούν περί καταστροφής της δημόσιας περιουσίας... (Για την επισκευή της οποίας θα απαιτηθεί δεκαπλάσια δαπάνη ελέω διαφθοράς)

  • 23 Νοεμβρίου 2010 στις 9:02 μ.μ.

    Λυπάμαι, αλλά με αναγκάζετε να ενεργοποιήσω τον μετριασμό, όπως προειδοποίησα και ακριβώς από πάνω. Οποιαδήποτε συνέχιση της εν λόγω άτοπης διαμάχης ΔΕΝ θα δημοσιεύεται. Μάθετε ότι αυτό που κάνετε, εκτός από παράνομο και ανήθικο τυγχάνει να είναι και αθέμιτο από τη συντριπτική πλειοψηφεία των πολιτών. Μην προσπαθείτε, λοιπόν, να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

    Η ανάρτηση ήταν απαραίτητη να γίνει για να πληροφορηθεί ο αναγνώστης. Οποιοδήποτε παράλογο στοιχείο είναι ανεπιθύμητο στο παρών ιστολόγιο.

  • 25 Νοεμβρίου 2010 στις 12:07 μ.μ.

    Αναγκαστήκαμε να αφαιρέσουμε και τα υπόλοιπα σχόλια λόγω υβριστικού περιεχομένου. Όσοι θέλουν να εναντιωθούν στο νόμο και στις υποχρεώσεις που υπάρχουν να ΜΗΝ το κάνουν στο δικό μας ιστολόγιο. Ειδικά με δικαιολογίες τύπου "έχουμε δημοκρατία και θα κάνουμε ό,τι θέλουμε". Να μάθουν ότι δημοκρατία δεν σημαίνει μόνο ελευθερίες αλλά και απαγορεύσεις/περιορισμοί/ποινές που αποτελούν τις ασφαλιστικές δικλείδες για μια ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ δημοκρατία. Χωρίς απαγορεύσεις/περιορισμοί/ποινές αλλά μόνο ελευθερίες, αυτή η "δημοκρατία" ονομάζεται αναρχία.

  • 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:56 π.μ.
    Επώνυμος :

    Καλά τα όσα λες αλλά τα Ελληνικά σου θέλουν βελτίωση. Είναι ενοχλητικό να διαβάζεις κείμενα με ορθογραφικά λάθη.
    Η κριτική είναι καλοπροαίρετη με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας του site αλλά και την ικανοποίηση του επισκέπτη.

  • 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:00 μ.μ.

    Αντί να κατηγορήσετε ευθέως το πρόσωπο μου για ανορθογραφία, μάλλον θα έπρεπε να κατηγορήσετε το δικό σας για έλλειψη συγκέντρωσης κατά την ανάγνωση. Το άρθρο που είναι με μαύρα γράμματα ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ, αλλά ένας ανώνυμος σχολιαστής (το λεω στην αρχή της ανάρτησης) και εγώ το μετέφερα ΑΥΤΟΥΣΙΟ, καθώς δεν είχα την άδεια να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή στο κείμενο του.

  • 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:31 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΒΛΕΠΩ

  • 1 Μαΐου 2012 στις 2:30 μ.μ.
    Ανώνυμος :

    "Αντί να κατηγορήσετε ευθέως το πρόσωπο μου για ανορθογραφία"
    Το ύφος σου για διαχειριστή ιστοσελίδας είναι πολύ επιθετικό.
    Έχω διαβάσει άλλα άρθρα σου στο παρελθόν με ορθογραφικά λάθη. Δικά σου.
    Αντί να επιτίθεσαι στους σχολιαστεές, θα μπορούσες να εξηγήσεις ήρεμα και ωραία.
    Ξύδι

  • 21 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:47 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια ενός επιβάτη για ενημέρωση των συμπολιτών του σχετικά με τα ΜΜΜ της Αθήνας.

ΔΕΝ αποτελεί επίσημο ιστολόγιο του ΟΑΣΑ, ΥΠΟΜΕΔΙ, κτλ ούτε κάποιου σωματείου εργαζομένων και δεν έχει καμία διασύνδεση με τους αναφερθέντες (αρα και καμία ευθύνη για ό,τι αυτοί αποφασίζουν).

Ως εκ τούτου, οποιοδήποτε σχόλιο σε β' ενικό ή πληθυντικό καθώς και επίρριψη ευθυνών σε εμάς, θα καταργείται.


Η φωτό της εβδομάδας

Η φωτό της εβδομάδας




Δημιουργός: Μάνος Σομαράκης

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To ιστολόγιο μας πρoσπαθεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων του, εξαντλώντας όλες τις πηγές αναφορών και με τακτική ενημέρωση στα διάφορα θέματα που ασχολείται. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη (νομική, ηθική,κτλ). Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχειν".
Ειδικά για τις απεργίες, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που τις αποφασίζουν (και ΟΧΙ οι συγκοινωνιακές εταιρείες). Συμβαίνει συχνά να αλλάζουν συνεχώς τις ώρες απεργιών τους, για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών να καταγγείλουν τις απεργίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους.
Καθώς οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών καταγγέλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες, τα συνδικαλιστικά σωματεία αλλάζουν συνεχώς τις αποφάσεις τους για να μην προλαβαίνουν οι διοικήσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται συνεχώς αλλαγές στο "ποιά" μέσα θα απεργήσουν, "πότε" και "πόσο". Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και ελέγξτε πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μέσο!

wibiya widget